Search
Close this search box.

Λάκης Γαβαλάς για την πρώην σύζυγό του: «Ήταν φορές που εγώ ήμουν πιο γυναίκα από τη γυναίκα μου»

Ο Λάκης Γαβαλάς μιλώντας στην εκπομπή των Rainbow Mermaids στο youtube, αναφέρθηκε στον γάμο του στο παρελθόν με μια γυναίκα, με την οποία ήταν ερωτευμένος και είχαν μια δυνατή σχέση εννέα ετών, ενώ δε δίστασε να παραδεχτεί πως πολλές φορές αισθανόταν πιο «γυναίκα» από τη σύζυγό του, αλλά η αγάπη τους ξεπερνούσε τα στερεότυπα.

«Είχα μια σχέση 9 χρόνια με μια σούπερ γυναίκα, είχαμε κάνει και γάμο, ήμασταν ερωτευμένοι. Ήταν φορές που εγώ ήμουν πιο γυναίκα από τη γυναίκα μου, αλλά ήμασταν τόσο αγαπημένοι που δεν το μετράγαμε», δήλωσε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. «Ο Παντελής Τουτουντζής και ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι υπόδειγμα γονέα. Έχω δει πολλούς που παρατάνε το παιδί και το έχουν μόνο για τις φωτογραφίες. Βέβαια και οι Θεσσαλονικείς κάνουν παιδιά για τις φωτογραφίες, αλλά δεν το συζητάμε αυτό, άστο», σχολίασε.

Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Όταν δύο άντρες ξαφνικά χωρίς να έχουν συμπόνια για κάποια παιδάκια που είναι σε ορφανοτροφεία να πάνε να τα ταΐσουν μια φορά, να είναι κάπως φιλάνθρωποι, δεν μπορεί η μόδα ξαφνικά να τους κάνει να θέλουν να γίνονται γονείς» συμπλήρωσε ο Λάκης Γαβαλάς.

Share: