Search
Close this search box.

Πρέβεζα: Ένας πανέμορφος παραθαλάσσιος οικισμός ιδανικός για εκδρομή με το αυτοκίνητο

Ανακαλύψτε ένα όμορφο παραθαλάσσιο μέρος χωρίς υπερβολικό τουρισμό στη Δυτική Ελλάδα, συγκεκριμένα στην Πρέβεζα που πνίγεται στο πράσινο και θα φτάσετε οδικώς.

Ο λόγος για την υπέροχη Λυγιά Πρεβέζης

Η Λυγιά βρίσκεται, 28 χλμ μακριά από την Πρέβεζα και 25 χλμ από την Πάργα. Πρόκειται για ένα γραφικό ψαροχώρι απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς με υπέροχες ακτές που θυμίζουν παραλίες σε εξωτικά, μακρινά νησιά.

Το χωριό διακρίνεται για την ηρεμία, την απλότητα και την ανεπιτήδευτη ομορφιά του και
είναι το ιδανικό μέρος για διακοπές αν έχετε οικογένεια με μικρά παιδιά, αλλά και για παρέες και ζευγάρια που θέλουν να απολαύσουν θάλασσα, ήλιο, απομόνωση, χαλαρές βόλτες και καλό φαγητό μακριά από πολυσύχναστους προορισμούς.

Η παραλία της Λυγιάς περιβάλλεται από το καταπράσινο δάσος του Λεκατσά, έχει χρυσαφένια άμμο και πεντακάθαρα σμαραγδένια νερά.
Αν αναζητάτε οργανωμένες παραλίες πολύ κοντά θα βρείτε τον πανέμορφο Βράχο και Λύχνο, ή ακόμα και παραλίες με βότσαλα αν δεν είστε λάτρεις της άμμου.

Η περιοχή διαθέτει δεκάδες παραθαλάσσια ξενοδοχεία και εστιατόρια για να απολαύσετε την παραμονή σας.

Η Λυγιά είναι αρκετά δημοφιλής ως τόπος διακοπών για τους κατοίκους των Ιωαννίνων, της Πρέβεζας και των γύρω πόλεων, ωστόσο αξίζει να την ανακαλύψουν όλοι!

Γνωρίστε τη Λυγιά:

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα