Search
Close this search box.

Λευτέρης Πανταζής: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και τα πειράγματα επειδή δεν ήξερε ελληνικά

Ο Λευτέρης Πανταζής έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και μεταξύ άλλων, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και τα πειράγματα που δεχόταν από τους συμμαθητές του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Πανταζής εξομολογήθηκε πως «σαν παιδί δεν μπορώ να πω ότι πέρασα και τα καλύτερα μου χρόνια γιατί εμείς ήρθαμε από το εξωτερικό και δεν ξέραμε ελληνικά. Στην αρχή αισθανόμουν απογοήτευση επειδή με περιέπαζαν δηλαδή στο σχολείο και τα λοιπά».

Και πρόσθεσε: «Σιγά σιγά όμως πήραμε δύναμη και αγάπη πολλή από τους γονείς μας και από τις καλές παρέες. Πολλές φορές μπορεί να κάνεις παρέες που δεν πρέπει να τις κάνεις και από εκεί γίνονται και πράγματα τα οποία δεν τα θες πολλές φορές. Μπορεί αυτά να σε μπερδέψουν και να σου κάνουν κακό στη ζωή σου».

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα