Search
Close this search box.

Tα ζώδια με το απόλυτο ταίριασμα

Η χημεία μεταξύ δύο συγκαικριμένων συνδυασμών ζωδίων καταγράφει μεγάλες και ρομαντικές ιστορίες, που συνήθως δεν χωρίζουν ποτέ. Ο Κριός με τον Τοξότη και ο Σκορπιός με τον Αιγόκερω είναι οι δύο αστρικοί συνδυασμοί που από την πρώτη επαφή νιώθουν αυτή την περίεργη έλξη, που όλοι αναρωτιούνται μα καλά πως γίνεται αυτό? Γιατί νιώθω έτσι? Συνήθως είναι το άλλο τους μισό. Σχέσεις που αρχίζουν από μία απλή ματιά και μία σπίθα στην καρδιά και καταλήγουν σε μεγάλους έρωτες και αγάπες ζωής.

Κριός με Τοξότη

Ο Κριός με τον Τοξότη είναι ο αστρικός συνδυασμός που περιέχει πολύ πάθος και περιπέτεια. Αναζητούν και οι δύο τα ίδια πράγματα και δεν υπάρχει ρουτίνα μεταξύ τους. Κάνουν τα πάντα μαζί και ταυτόχρονα ο ένας δέχεται την ανάγκη του άλλου για ελευθερία και καταφέρνουν να έχουν και οι δύο το δικό τους προσωπικό χρόνο, για να χαρούν τα προσωπικά τους θέλω. Ουσιαστικά είναι μία σχέση που κάθε μέρα έχει κάτι καινούργιο, δεν βαριέται ποτέ ο ένας τον άλλον. Εκφράζουν έντονα τον έρωτα και την αγάπη τους και αυτό ανανεώνει συνέχεια τη σχέση.

Σκορπιός με Αιγόκερω


Ο Σκορπιός και ο Αιγόκερως είναι ένας αστρικός συνδυασμός που η σχέση τους βασίζεται στην εκτίμηση και τον αλληλοσεβασμό. Από την πρώτη μέρα γνωριμίας υπάρχει έντονο φλερτ και λίγο υγιή ζήλια που κρατάει ζωντανή τη σχέση. Ζουν αρμονικά και λειτουργούν ως ένα για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους. Κάνουν όνειρα και σχέδια που τα υλοποιούν μαζί και η ικανοποίηση τους είναι πολύ μεγάλη, είναι κάτι που τους ενώνει, νιώθουν ότι κάνουν κάτι μοναδικό.

Photo cover:pixabay.com/7060673 

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα