Ήταν λίγες ημέρες πριν, όταν ο Λίαμ Νίσον, με αφορμή τη συνεργασία του με την Πάμελα Άντερσον, δήλωσε «ερωτευμένος» μαζί της.

Τώρα, ήρθε η σειρά της 57χρονης σταρ να σχολιάσει τις δηλώσεις του συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Naked Gun», δηλώνοντας το ίδιο ενθουσιασμένη για την κινηματογραφική τους συνάντηση, τονίζοντας πόσο καλός ήταν μαζί της ο Νίσον.

Η Πάμελα Άντερσον μιλώντας στο People, είπε: «Βγάζει από μέσα σου τον καλύτερό σου εαυτό. Με σεβασμό, ευγένεια και βάθος εμπειρίας. Ήταν η απόλυτη τιμή για εμένα να δουλέψω μαζί του». Και συνέχισε: «Με φρόντιζε ειλικρινά, τύλιξε και το παλτό του γύρω μου όταν κρύωνα». Όπως είπε, κι εκείνη ανταπέδωσε την καλοσύνη της, φτιάχνοντάς του ψωμί και κουλουράκια, τα οποία άφηνε κάθε μέρα στο καμαρίνι του.

Να θυμίσουμε πως ο Λίαμ Νίσον είχε πει για την Πάμελα Άντερσον: «Με την Πάμελα, πρώτα απ’ όλα, είμαι τρελά ερωτευμένος μαζί της. Είναι καταπληκτικό να δουλεύεις μαζί της. Δεν μπορώ να της κάνω αρκετά κομπλιμέντα, θα είμαι ειλικρινής μαζί σας. Δεν έχει εγωισμό. Απλά έρχεται για να κάνει τη δουλειά. Είναι αστεία και τόσο εύκολη στη συνεργασία. Θα είναι καταπληκτική στην ταινία».