Search
Close this search box.

Η Κατερίνα Γιατζόγλου συνάντησε τον κορυφαίο αγγειοχειρουργό, Αθανάσιο Σιαφάκα και μίλησαν για τις φλεβικές παθήσεις

Η Κατερίνα Γιατζόγλου συνάντησε τον Δρ. Αθανάσιο Σιαφάκα, έναν από τους καλύτερους αγγειοχειρουργούς στην Ελλάδα στην αντιμετώπιση φλεβικών παθήσεων των κάτω άκρων, με διεθνή αναγνώριση, καθώς έχει μετεκπαιδευθεί σε κορυφαία ανά τον κόσμο φλεβολογικά κέντρα κέντρα (Vein Centers), όπως στις ΗΠΑ, στη Γερμανία, στην Ιταλία, στην Αγγλία, στην Ολλανδία και στην Ελβετία..

Ο Δρ. Αθανάσιος Σιαφάκας είναι ο πρώτος που εφάρμοσε το Laser 1940nm στην Ελλάδα, φέρνοντας την επανάσταση στην αντιμετώπιση των κιρσών. Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στις φλεβικές παθήσεις, προσφέρει την πιο εξειδικευμένη και αποτελεσματική φροντίδα στις γυναίκες που τον εμπιστεύονται.

Όμως αυτό που δεν είναι γνωστό για εκείνον, είναι πως η μεγαλύτερη φαρμακευτική εταιρεία παγκοσμίως, η Kreussler, έχει εμπιστευθεί τον Δρ. Σιαφάκα ως τον πλέον κατάλληλο εκπαιδευτή των αγγειοχειρουργών στη σκληροθεραπεία και του έχει αναθέσει να τους μεταδώσει την γνώση και την εμπειρία του.

Η Κατερίνα Γιατζόγλου συναντήθηκε μαζί του και είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, γύρω από τις φλεβικές παθήσεις. Ο Δρ. Σιαφάκας εξήγησε, μεταξύ άλλων, πώς αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα με τα πόδια μας, τα οποία παραμελούμε και πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι για την υγεία μας.

Επίσης, απάντησε στο ερώτημα της Κατερίνας Γιατζόγλου, αν κάνοντας θεραπεία για τους κιρσούς ή για τις ευρυαγγείες θα φύγουν οριστικά, αλλά και τι μπορούμε να κάνουμε εμείς οι γυναίκες με τις γόβες που φοράμε πολλές ώρες, καθώς είναι μέρος της δουλειάς μας.

Επίσης, πώς επηρεάζει η εγκυμοσύνη τις φλεβικές παθήσεις και τι πρέπει να κάνει μια γυναίκα για αυτό; Και γιατί κάθε φορά που πλησιάζει το καλοκαίρι και θέλουμε να βγούμε στην παραλία πηγαίνουμε τον Ιούνιο στον γιατρό και μας λένε ότι πρέπει να έρθουμε από Σεπτέμβρη; Γιατί συμβαίνει αυτό;

Πολλές ερωτήσεις και άλλες τόσες απορίες που θα απαντηθούν από τον Δρ. Αθανάσιο Σιαφάκα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη στην Κατερίνα Γιατζόγλου

Δρ. Αθανάσιος Σιαφάκας

Κουσιανόφσκυ 12, Αθήνα, πλησίον Μετρό Κατεχάκη
Τ.: 210 699 6342
K.: 6983506980
facebook.com/veincentergr
youtube.com/@Veincentergr

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα