Search
Close this search box.

Τα τρία ζώδια που έχουν τάση στην απιστία

Η απιστία είναι το πιο σύνηθες φαινόμενο χωρισμού. Υπάρχουν τρία ζώδια που χωρίζουν λόγο της τάσης τους στην απιστία. Ο Λέων, ο Τοξότης και ο Σκορπιός δεν μπορούν να μείνουν πιστοί, τους είναι δύσκολο να τάξουν όρκους αιώνιας αγάπης και έρωτα. Ρέει στο αίμα τους η απιστία, τους είναι σχεδόν φυσιολογικό να έχουν διπλές και τριπλές σχέσεις.

Λέων

Ο Λέων επειδή είναι βασιλιάς του ζωδιακού, τα θέλει όλα δικά του. Μπορεί να θέλει και να είναι ταυτόχρονα ερωτευμένος με δύο πρόσωπα. Αναζητά την επιβεβαίωση και την προσοχή των γύρω του. Αν καταλάβει ότι τον αγνοούν, προχωράει παρακάτω, δεν θα χαραμίσει χρόνο για να ρωτήσει γιατί και διότι. Οι παράνομες σχέσεις τον ανανεώνουν και του φορτίζουν τις μπαταρίες του.

Τοξότης

Ο Τοξότης θέλει τον δικό του προσωπικό χρόνο για να κάνει τα πράγματα που αγαπάει. Μέσα σε αυτό το χρόνο μπορεί να εντάξει παράλληλα ένα δεύτερο πρόσωπο στη ζωή του. Θέλει ανεξαρτησία και δεν αντέχει τον έλεγχο. Μόλις καταλάβει ότι το ταίρι του τον σκανάρει, απλά εξαφανίζεται με άλλο πρόσωπο, που έχει ήδη έτοιμο.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ο ερωτιάρης του ζωδιακού. Του είναι αδύνατο να σκεφτεί ότι θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μόνο με ένα πρόσωπο. Αναζητά το πάθος, τον έρωτα, την περιπέτεια και νιώθει ανικανοποίητος όταν δεν τον περιτριγυρίζουν τουλάχιστον δύο με τρία πρόσωπα παράλληλα. Του είναι πολύ εύκολο να απατήσει, γιατί το θεωρεί φυσιολογικό και δεσμεύεται πολύ δύσκολα.

Photo cover:pixabay.com/ Tiger Wong

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα