Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την ανακοίνωση της Lionsgate για το σίκουελ του «Dirty Dancing» μιας από τις πιο χαρακτηριστικές ταινίες της δεκαετίας του ΄80.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Τζένιφερ Γκρέι επιστρέφει στον ρόλο της ως Frances «Baby» Houseman σε σενάριο, σκηνοθεσία και παραγωγή του Τζόναθαν Λεβίν. Ωστόσο λόγω των περσινών απεργιών των σεναριογράφων και των ηθοποιών στο Χόλιγουντ, η Lionsgate ανέβαλε την παραγωγή, σύμφωνα με το Variety.

Η Τζένιφερ Γκρέι βρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «A Real Pain» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου και δήλωσε στο GamesRadar+: «Δεν μπορώ να σας πω πολλά για το “Dirty Dancing”, ούτε μπορώ να σας δώσω υποσχέσεις. Απλά περιμένω να το προγραμματίσουν σίγουρα καθώς πρέπει να γίνει σωστά».

Ανέφερε επίσης στους δημοσιογράφους ότι θα πρέπει να το «αφήσουν στην άκρη» μέχρι την επόμενη φορά που θα μιλήσουν «όπου ελπίζουμε ότι όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει».

Ωστόσο, να σημειώσουμε εδώ πως αν επιστρέψει το Dirty Dancing, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο και ας βρίσκεται στο καστ η πρωταγωνίστριά του, Τζένιφερ Γκρέι. Κι αυτό διότι δεν θα είναι ο Πάτρικ Σουέζι που έχει φύγει από τη ζωή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης