Search
Close this search box.

Σάλος με τον Κόπολα: Τον κατηγορούν ότι φίλησε 13χρονη στα γυρίσματα «Megalopolis»

Λίγο πριν κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους το «Megalopolis» του Φράνσις Φορντ Κόπολα και το φως της δημοσιότητας βλέπει ακόμα μία σοκαριστική καταγγελία για τον διάσημο σκηνοθέτη.

Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα, συγκεκριμένα, κατηγορείται από μία γυναίκα που δεν επιθυμεί να πει το όνομά της, ότι φλέρταρε ένα 13χρονο κορίτσι και στη συνέχεια το φίλησε, στα γυρίσματα της ταινίας «Megalopolis».

Μία μάρτυρας μίλησε στη Daily Beast και ανέφερε ότι είδε τον Κόπολα να κάνει κομπλιμέντα στην έφηβη για το ντύσιμό της, να τη ρωτάει πόσο χρονών είναι και μετά να τη φιλάει, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων που πραγματοποιήθηκαν στη Τζόρτζια πέρσι.

Η συγκεκριμένη μαρτυρία έρχεται μετά το αποκαλυπτικό βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και δείχνει τον διάσημο σκηνοθέτη να φιλά γυναίκες στο πλατό των γυρισμάτων. Όπως ανέφερε η μάρτυρας, ήταν σε «κατάσταση σοκ» μόλις είδε τον σκηνοθέτη, όμως επέλεξε να «κρατήσει το στόμα της κλειστό σε εκείνη τη φάση».

Στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας όπου έγινε η μαρτυρία, αναφέρεται ότι ο εκτελεστικός παραγωγός της ταινίας Ντάρεν Ντιμίτρι υπερασπίστηκε τον Φράνσις Φορντ Κόπολα, λέγοντας πως «το φιλί ήταν για να εδραιώσει το πνεύμα της σκηνής».

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα