Search
Close this search box.

Στράτος Διονυσίου και Κώστας Βουτσάς σε αγώνα ποδοσφαίρου στον Βύρωνα – Δείτε τη φωτογραφία

Ο Κώστας Βουτσάς ήταν ένας ηθοποιός με τρομερό μπρίο, αστείρευτο ταλέντο στο να καθηλώνει το κοινό, τεράστιες δυνατότητες στον αυτοσχεδιασμό, ευρηματικός, ενώ κάποιες κινηματογραφικές του ατάκες του δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Άραγε ποιος δεν θυμάται τα «Κάτινααα σαλαμάκι…» ή το «Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;». 

Εκτός από τη λατρεία του στις γυναίκες, ο Κώστας Βουτσάς έτρεφε αντίστοιχα αισθήματα και για το ποδόσφαιρο. Επίσης, είναι γνωστό πως αποτελούσε ένθερμο υποστηρικτή της ΑΕΚ. Ούτε καν κανονικό σπίτι δεν είχε η οικογένειά του όταν γεννήθηκε, όμως ο πατέρας του τον έμαθε να αγαπάει τον δικέφαλο, με τον οποίον συνέδεσε το όνομά του όσο λίγοι.

Σε συνέντευξή που παραχώρησε τον Απρίλιο του 2017 στον ραδιοφωνικό σταθμό Σπορ FM και κληθείς να απαντήσει τι θα διάλεγε μεταξύ ενός αγώνα της ΑΕΚ και ενός ραντεβού με γυναίκα, μεταξύ σοβαρού και αστείου είχε πει: «Την ΑΕΚ! Γυναίκα θα ξαναβρώ, ΑΕΚ δεν θα ξαναβρώ!». Και πρόσθεσε: «Χρόνια τώρα αγωνίζομαι για την ΑΕΚ….». Και η αλήθεια είναι πως δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον είχαν δει στο γήπεδο, να παρακολουθεί από κοντά τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας, ειδικά όταν αυτή αγωνιζόταν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Παρόλα αυτά, είχε πει ότι έτρεφε αισθήματα και για τον ΠΑΟΚ «λόγω καταγωγής».

Συγκεκριμένα, είχε τονίσει: «ΑEKτζής έγινα από τότε που ο πατέρας μου, παιδάκι, με πήγαινε στη Φιλαδέλφεια. Και θέλω να κάνω προσφορά στην ΑΕΚ τα εισιτήρια από το έργο του Νίκου Καμπάνη, που θα αναφέρεται και στην ιστορία της ΑΕΚ. Στη Θεσσαλονίκη έγινα και λίγο ΠΑΟΚ, αλλά με την ΑΕΚ είμαι πάντα». Μάλιστα, την Ένωση την είχε χαρακτηρίσει «αίσθημα μεγάλο, νόμιμο και παράνομο και ό,τι θέλεις…».

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα