Search
Close this search box.

Ο Βενσάν Κασέλ θα γυρίσει στη Δράμα τη νέα του ταινία

Ο Βενσάν Κασέλ έρχεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, με τη χώρα μας να συνεχίζει να προσελκύει το ενδιαφέρον μεγάλων ξένων παραγωγών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας proinos-typos.gr, ο Βενσάν Κασέλ και η Άνια Τέιλορ-Τζόι θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες στη Δράμα, καθώς θα γυριστούν σκηνές της νέας τους ταινίας στην περιοχή του Βώλακα.

Μέχρι σήμερα, υπάρχει απολυτή σιωπή και η παραγωγή κρατάει κλειστά τα χαρτιά της, τόσο για τον τίτλο και το σενάριο της ταινίας, όσο και για το ποια ονόματα θα πλαισιώσουν το τιμ της ταινίας.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες της ιστοσελίδας, πρόκειται για μια ταινία δράσης, με ονόματα μεγάλων και γνωστών αστέρων, όπως η Άνια Τέιλορ-Τζόι και ο Βενσάν Κασέλ. Όπως ήδη έχει δημοσιεύσει ο «Π.Τ.», τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 21 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν μέχρι 2 Νοεμβρίου και θα γίνουν σε λατομείο της περιοχής.

Η παραγωγή έχει κλείσει ήδη ξενοδοχεία στα οποία θα φιλοξενηθούν οι ηθοποιοί όπως και οι βοηθητικοί ηθοποιοί, ενώ ήδη έχουν επιλεγεί και αρκετοί κομπάρσοι από την περιοχή της Δράμας.

Όπως είναι γνωστό, σε περιοχές της Δράμας, γυρίστηκε για πρώτη φορά μια ταινία το 2022 με τον τίτλο Tin Soldier και συγκεκριμένα στο Καπνολογικό Ινστιτούτο, το Σπήλαιο Αγγίτη και σε περιοχές του Δήμου Παρανεστίου.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα