Search
Close this search box.

Τα δύο ζώδια που ζηλεύουν αρρωστημένα σε μία σχέση

Η ζήλια όταν είναι στα νορμάλ επίπεδα είναι γλυκιά και δείχνει το πραγματικό ενδιαφέρον από τον σύντροφο. Υπάρχουν όμως και οι αρρωστημένες καταστάσεις ζήλιας που πολλές φορές οδηγούν σε ακραίες καταστάσεις και ασυγχώρητες συμπεριφορές. Όταν κάποιος σε θεωρεί κτήμα του καλό είναι να φεύγεις γρήγορα, από τα πρώτα σημάδια της ζήλιας. Υπάρχουν δύο ζώδια που από την φύση τους ζηλεύουν πάρα πολύ σε σημεία που πολλές φορές ξεφεύγουν της κανονικότητας. Ο Λέων και ο Ζυγός είναι τα δύο πιο ζηλιάρικα ζώδια που πρέπει να προσέχεις.

Λέων

Όταν ο Λέων έχει αποφασίσει ότι είσαι το ταίρι της ζωής του ή και απλά να περνάει καλά μαζί σου, χωρίς να έχει ακόμα αποφασίσει αν θα είσαι ο τελικός σύντροφος της ζωής του, σε έχει κατατάξει δίπλα στο θρόνο του. Δεν μπορεί μία βασίλισσα να κοιτάξει τον οποιοδήποτε άλλον. Θα τηρείς με θρησκευτική ευλάβεια το βασιλικό πρωτόκολλο και δεν επιτρέπεται να κοιτάξεις άλλον άντρα, μόνο τον βασιλιά. Θα σε επιτηρούν πάντα οι γύρω του και θα του μεταφέρουν το τι ακριβώς κάνεις. Θα υποστείς σκηνές ζήλιας και γκρίνιας γιατί το εγώ του είσαι και εσύ πλέον και απαγορεύεται να σε κοιτάζουν οι άλλοι. Ο Λέων δεν θα σε αφήσει να φύγεις εύκολα από μία σχέση και θα ανεχτείς πολλά και ακραία γεγονότα.

Ζυγός

Όταν ο Ζυγός αγαπήσει θα σου τα δώσει όλα, αλλά υπάρχει και το ανάλογο αντίτιμο… Θα πρέπει να τα κάνεις όλα μαζί του, αυτοκόλλητοι. Θα σε κλείσει σε ένα χρυσό κλουβί και ενώ θα ζεις μέσα στην χλιδή και θα τα βλέπεις όλα όμορφα και ωραία, όταν καταλάβεις ότι δεν έχεις ελευθερία θα επέλθουν οι καβγάδες και οι φασαρίες. Για τον Ζυγό είναι δεδομένο ότι θα είσαι μέσα στο κλουβί και δεν καταλαβαίνει γιατί αντιδράς. Ο Ζυγός είναι ένα από τα λίγα ζώδια που δεν καταλαβαίνουν την απόρριψη σε έναν χωρισμό και προβαίνουν σε ακραίες πράξεις.

Photo cover:pixabay.com/Gerd Altmann

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα