Search
Close this search box.

Λάκης Γαβαλάς: Η πολιτική ορθότητα δεν θα μου κλείσει το στόμα

Ο Λάκης Γαβαλάς έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και την πρόσφατη κόντρα του Φώτη Σεργουλόπουλου με τον Μάρκο Σεφερλή εξαιτίας της σάτιρας του δεύτερου στο θέατρο.

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, ο Λάκης Γαβαλάς δήλωσε χαρούμενος, αλλά εξέφρασε την ανησυχία του για το πώς θα αντιδρούν οι άλλοι, όταν μάθουν την ηλικία του συντρόφου του. «Είμαι χαρούμενος. Όταν όμως πρόκειται να δώσουμε τις ταυτότητές μας για να κάνουμε το check in… κάποια στιγμή θα μου πουν “είναι παιδί σας;”. Αυτό θα είναι το δράμα μου», είπε ο γνωστός σχεδιαστής.

Για τον Μάρκο Σεφερλή, ο Λάκης Γαβαλάς δήλωσε ότι υπερβάλλει στη σάτιρα και παρεξηγείται. «Γιατί δεν λέμε όμως για τους παρουσιαστές που χλευάζουν ανθρώπους καθημερινά μέσω της τηλεόρασης;» αναρωτήθηκε.

Στη συνέχεια, μίλησε για την πολιτική ορθότητα, καθώς και τον Φώτη Σεργουλόπουλο. «Το political correct δεν θα με κάνει να κλείσω το στόμα μου. Ο Φώτης έχει κάνει γκέι προγράμματα, έχει ντυθεί σαν γυναίκα, έχει πει 2-3 φορές κάποια αστεία για κάτι περίεργο. Απλά επειδή ο Μάρκος είναι πιο λαοπλάνος, φάνηκε υπερβολικός», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα