Search
Close this search box.

Τα δύο πιο χαδιάρικα ζώδια στον έρωτα

Υπάρχουν δύο ζώδια που είναι πολύ χαδιάρικα στον έρωτα. Ο Καρκίνος και ο Λέων είναι πολύ εκδηλωτικά, όλο αγκαλιές, φιλιά, χάδια και γλυκόλογα. Ξεχειλίζουν από τρυφερότητα και αγάπη. Η φλόγα που νιώθουν μέσα τους εκδηλώνεται με βαθιά συναισθήματα έρωτα και απόλυτης αγάπης.

Καρκίνος

Ο Καρίνος είναι πολύ ρομαντικός και απόλυτος στον έρωτα. Είναι από τα ελάχιστα ζώδια που ίσως να αγαπάνε μία φορά στη ζωή τους. Δίνονται ολοκληρωτικά, ψυχή, μυαλό και σώμα. Θέλει πάντα το ταίρι του να νιώθει ζεστασιά στην αγκαλιά του και του δίνει πολύ αγάπη, κάποιες φορές καταπιεστική, χάδια, φιλιά και αγκαλιές. Θέλει να δείχνει σε όλο τον κόσμο πόσο αγαπάει και φροντίζει τον σύντροφό της.

Λέων

Ο Λέων αναζητά αγκαλιές και τρυφερότητα και όταν βρει αυτό που θέλει ανταποδίδει στο έπακρο. Του αρέσει να τον περιποιούνται με όλη τη σημασία της λέξεως. Όταν αγαπάει κάνει ερωτική τρυφερή εξομολόγηση και μένει για πάντα πιστός στο ταίρι του. Του αρέσουν πολύ τα φιλιά και να κοιμάται αγκαλιά με τον σύντροφό του. Δύο καρδιές που έγιναν μία.

Photo cover:pixabay.com/people

Διαβάστε επίσης: 

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα