Search
Close this search box.

Ο Μακρόν θα αγωνιστεί να φέρει πίσω στο Παρίσι την Έμιλι

Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε ότι θα αγωνιστεί για να διασφαλίσει ότι η Έμιλι, η ηρωίδα της σειράς «Η Έμιλι στο Παρίσι» του Netflix, θα επιστρέψει στη γαλλική πρωτεύουσα από τη Ρώμη.

«Θα αγωνιστούμε σκληρά. Και θα τους ζητήσουμε να παραμείνει στο Παρίσι. Η “Έμιλι στο Παρίσι” στη Ρώμη δεν βγάζει νόημα» είπε ο Μακρόν σε μια συνέντευξή του στο περιοδικό Variety.

Στην τέταρτη σεζόν της σειράς η νεαρή Αμερικανίδα Έμιλι, την οποία υποδύεται η ηθοποιός Λίλι Κόλινς, μετακόμισε από το Παρίσι στη Ρώμη για λόγους δουλειάς. Η επιτυχία της σειράς είναι τέτοια που ακόμη και η σύζυγος του Μακρόν, η Μπριζίτ, έκανε μια cameo εμφάνιση στην προηγούμενη σεζόν.

«Ήμουν πολύ υπερήφανος και εκείνη πολύ χαρούμενη που το έκανε. Διαρκεί μόνο μερικά λεπτά αλλά νομίζω ότι ήταν μια πολύ καλή στιγμή για εκείνη», είπε ο Γάλλος πρόεδρος για την εμφάνιση της συζύγου του.

«Νομίζω ότι είναι πολύ καλή για την εικόνα της Γαλλίας», πρόσθεσε ο Εμανουέλ Μακρόν αναφερόμενος στον αντίκτυπο της σειράς στο εξωτερικό.

Ο δήμαρχος Ρώμης απαντά στον Μακρόν

Μετά τις δηλώσεις Γάλλου προέδρου, ο δήμαρχος της Ρώμης Ρομπέρτο Γκουαλτιέρι πέρασε στην αντεπίθεση.

«Αγαπητέ Εμανουέλ Μακρόν μην ανησυχείς: η Emily τα πάει πολύ καλά στη Ρώμη. Ποτέ δεν μπορείς να ελέγξεις την καρδιά – ας την αφήσουμε να επιλέξει», έγραψε στο Χ.

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα