Search
Close this search box.

Ο Λιάγκας διαφημίζει σαν μεσίτης το σπίτι του νεκρού ποδοσφαιριστή και ντρέπεται και η ντροπή!

Σοκ έχει προκαλέσει ο τραγικός θάνατος του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ. Κι ενώ όλοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί με τον τόσο άδικο θάνατο του 31χρονου παίκτη στην πισίνα του σπιτιού του, ο Γιώργος Λιάγκας έκρινε… δημοσιογραφικό να παρουσιάσει «ρεπορτάζ» για το σπίτι του ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, στο Πρωινό είχαν αναλυτικό -κι εννοείται αχρείαστο και προσβλητικό για τη μνήμη του Μπάλντοκ – «ρεπορτάζ» για το σπίτι του ποδοσφαιριστή στα νότια προάστια, που ακόμη κι ένα μεσιτικό γραφείο δεν θα έκανε τέτοια παρουσίαση. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής και οι συνεργάτες του αναφέρθηκαν στην αξία του ακινήτου στο οποίο διέμενε ο Μπάλντοκ, όπου βρήκε τραγικό θάνατο την Τετάρτη (9/10), στη θέα του διαμερίσματος, στο πόσα τετραγωνικά είναι, πόσα μπάνια διαθέτει, μέχρι και για τα κουφώματα μίλησαν!

Όπως ήταν αναμενόμενο το συγκεκριμένο ντροπιαστικό «ρεπορτάζ» που μόνο προσβολή στη μνήμη του νεκρού είναι και τίποτα παραπάνω δεν προσφέρει στον σοκαρισμένο τηλεθεατή από τον τραγικό θάνατο ενός νέου ανθρώπου και πατέρα, προκάλεσε την οργή του κόσμου. Στα social media έγινε χαμός, με τους χρήστες να κατακεραυνώνουν τον Λιάγκα για το πώς χειρίστηκε το θέμα στην εκπομπή του. Βέβαια, να πούμε εδώ πως παρόμοιο ρεπορτάζ για το σπίτι είχε στην εκπομπή της και η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία το πήγε κι ένα βήμα παραπέρα στην «αποκλειστική» ντροπή, δείχνοντας εικόνες και από το εσωτερικό!

Μάλιστα, ήταν τόσο σφοδρές οι αντιδράσεις και μαζικές – ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος απείλησε με μηνήσεις όσους δεν σεβαστούν τη μνήμη του Τζορτζ Μπάντλοκ – που ο παρουσιαστής αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αναδίπλωση και να ζητήσει συγγνώμη μέσω Instagram, αναλαμβάνοντας την ευθύνη.

«Μπροστά στο θάνατο ενός νέου ανθρώπου, συντριβόμαστε όλοι. Οι υπερβολικές αναλύσεις του ρεπορτάζ, για στοιχεία που αφορούσαν στο σπίτι ήταν τελείως περιττές. Αντιλαμβάνομαι το λάθος, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και κατανοώ απόλυτα τις αντιδράσεις» έγραψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Οι αντιδράσεις του κόσμου

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα