Search
Close this search box.

Ο Αλ Πατσίνο εξηγεί πώς είναι να μεγαλώνεις ένα μωρό παιδί στα 84 χρόνια

Ο Αλ Πατσίνο, ο οποίος έγινε ξανά πατέρας πριν έναν χρόνο και τώρα δηλώνει πως η πιο ικανοποιητική «ερμηνεία» της ζωής του, είναι αυτή του πατέρα.

Στο νέο του αυτοβιογραφικό βιβλίο Sonny Boy, το οποίο κυκλοφορεί στις 15 Οκτωβρίου από την Penguin Press, ο 84χρονος ηθοποιός περιγράφει με αγάπη τη σχέση του με τα τέσσερα παιδιά του: την 34χρονη Τζούλι (από την ηθοποιό Jan Tarrant), τα 23χρονα δίδυμα Άντον και Ολίβια (με την ηθοποιό Beverly D’Angelo) και τον μόλις 16 μηνών Ρόμαν (με την παραγωγό Noor Alfallah).

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο PEOPLE, ο Αλ Πατσίνο μίλησε για τη χαρά που του προσφέρουν τα παιδιά του. «Είναι υπέροχο να έχεις παιδιά. Για μένα ήταν ευλογία. Με άλλαξε, αν θες να το πεις, προς το καλύτερο. Με άλλαξε για πάντα. Το γεγονός ότι επικεντρώνεσαι σε άλλους ανθρώπους που τυχαίνει να είναι τα παιδιά σου… εκεί βρίσκεται η αγάπη», εξήγησε ο Χολιγουντιανός σταρ.

Όταν ρωτήθηκε πώς αισθάνεται ως πατέρας αυτή τη φορά, και μάλιστα στα 83 του χρόνια (τόσο ήταν όταν γεννήθηκε ο γιος του) ο Αλ Πατσίνο απάντησε: «Είναι πάντα το ίδιο. Ένα μικρό θαύμα. Αυτό μπορώ να πω». Και πρόσθεσε: «Το λατρεύω, είμαι πολύ ευτυχισμένος που βλέπω τα παιδιά μου. Είναι υπέροχο».

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα