Search
Close this search box.
photo: pixabay

Πρώην γνωστό μοντέλο είναι άστεγη και ψάχνει για φαγητό στα σκουπίδια – Εικόνες που σοκάρουν

Μέχρι πριν 8 χρόνια ζούσε το απόλυτο όνειρο. Ήταν ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της Αμερικής, πόζαρε στα εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών, πρωταγωνίστησε σε επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά και παντρεύτηκε τον πρωταγωνιστή της σειράς, Baywatch, Jeremy Jackson.

Ο λόγος για την Loni Willison, η οποία σήμερα είναι άστεγη, ζει στους δρόμους της Σάντα Μόνικα και τρώει από τα σκουπίδια. Το άλλοτε εντυπωσιακό μοντέλο μαγιό, έχει μια τραγική ιστορία και η σημερινή της εικόνα προκαλεί σοκ.

Η Loni Willison ζει σε καταυλισμούς αστέγων στην Καλιφόρνια εδώ και σχεδόν επτά χρόνια, ενώ πρόσφατα ο φακός την απαθανάτισε ρακένδυτη να σπρώχνει ένα καρότσι γεμάτο παλιά ρούχα να ψάχνει για φαγητό σε κάδους σκουπιδιών.

Η Willison είναι περισσότερο γνωστή από τον ρόλο της ως Kira Michaels στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Expose”, ενώ το 2012 παντρεύτηκε τον νεαρό ηθοποιό Jeremy Jackson. Μια σχέση ΄που αποδείχτηκε τοξική και καταστροφική, ενώ ο γάμος τους τερματίστηκε δύο χρόνια μετά με επεισοδιακό τρόπο, καθώς ο ηθοποιός φέρεται να προσπάθησε να την στραγγαλίσει κατά τη διάρκεια ενός έντονου καβγά και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Μετά το διαζύγιό τους, το μοντέλο βυθίστηκε στο σκοτάδι του εθισμού σε ναρκωτικές ουσίες, ενώ λέγεται ότι αντιμετωπίζει και θέματα ψυχικής υγείας. Εξαιτίας του εθισμού της, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και οικονομικά, με αποτέλεσμα τα τελευταία χρόνια να είναι άστεγη και να ζει στους δρόμους.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα