Η Ντέμι Μουρ μίλησε για την επιστροφή της στον κινηματογράφο μετά από δύο χρόνια αποχής, με την ταινία «The Substance», στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, με αφορμή την πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών την Κυριακή.

Η Ντέμι Μουρ αναφέρθηκε στις γυμνές σκηνές που έχουν στην ταινία, τόσο εκείνη, όσο κι η συμπρωταγωνίστριά της, Μάργκαρετ Κουάλεϊ. «Είχα κάποια δίπλα μου που ήταν εξαιρετική παρτενέρ και με την οποία, ένιωθα πολύ ασφαλής», είπε η 61χρονη σταρ.

Και πρόσθεσε: «Προφανώς, ήρθαμε πολύ κοντά κι ήμασταν γυμνές. Και ξέρουμε πόσο άβολες μπορεί να γίνουν οι συγκεκριμένες καταστάσεις, αλλά απλώς η μία κατεύθυνε την άλλη με την επικοινωνία και την αμοιβαία εμπιστοσύνη που νιώθαμε».

Όπως εξήγησε στη συνέχεια η Ντέμι Μουρ, οι γυμνές σκηνές που συμπεριλήφθηκαν στο έργο ήταν απαραίτητες για να «πουν την ιστορία των ηρωίδων» και έτσι, δεν της έφεραν καμία αμηχανία, αφού τις αντιμετώπισε σαν μέρος του ρόλου της. «Μέσα από τη διαδικασία αυτής της ταινίας, νομίζω ότι αποδέχτηκα περισσότερο τον εαυτό μου, από ό,τι έκανα μέχρι σήμερα», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης