Η Κατερίνα Γιατζόγλου μίλησε στο Happy Day και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο, όπου ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τις διατροφικές της συνήθειες, το φλερτ, την απιστία, αλλά και το Female-g.

Για τις διατροφικές της συνήθειες αποκάλυψε πως «Οι μπάμιες και τα φασολάκια είναι τα αγαπημένα μου φαγητά. Όταν έχω λιγούρες, τρώω σταφύλι, σύκα, μήλο κλπ.».

Στη συνέχεια, η κουβέντα πήγε στο κομμάτι των σχέσεων, με την Κατερίνα Γιατζόγλου με αφοπλιστική ειλικρίνεια να λέει: «Δεν βρίσκω κακό να φλερτάρουν τον σύντροφό μου. Το θέμα δεν είναι τι κάνει η άλλη, αλλά τι κάνει αυτός. Μου αρέσει να φλερτάρουν τον άντρα μου. Απ’ όσο ξέρω, κανένας σύντροφός μου δεν με έχει απατήσει».

«Οι μεγαλύτερες απιστίες γίνονται μετά τα 50. Μετά τα 50 γίνεται το έλα να δεις. Ο Παπανώτας να μας πει! Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο σε μια σχέση, δεν είναι όμως πρωταρχικός παράγοντας» ανέφερε παρακάτω λακωνικά και αφοπλιστικά!

Όσο για το ποιο είναι το μυστικό ομορφιάς της; «Ο ύπνος, κοιμάμαι από τις 22:30», είπε η Κατερίνα Γιατζόγλου.

Εννοείται πως από τη συνέντευξη δεν θα έλειπε και η αναφορά στο Female-g. Η Κατερίνα Γιατζόγλου, αναφέρθηκε στη μεγάλη απήχησή του στην Ευρώπη, αποκαλύπτοντας πως πέρυσι, όλο τον χρόνο μέχρι και τον περασμένο Ιούλιο, ταξίδευε για το Female-g δύο φορές τον μήνα, κάθε μήνα. Και μάλιστα επρόκειτο για ταξίδια δύσκολα, σε συνέδρια, ομιλίες, ενώ ερχόταν σε επαφή με κόσμο από το εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης