Search
Close this search box.
Photo: instagram @officialbeverlydangelo

Η Μπέβερλι Ντ’ Άντζελο μίλησε για την ιστορία αγάπης της με τον Αλ Πατσίνο πριν από 27 χρόνια

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Μπέβερλι Ντ’ ‘Αντζελο μίλησε για τη μακροχρόνια σχέση της με τον διάσημο ηθοποιό Αλ Πατσίνο μέσω ενός βίντεο που δημοσιοποίησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στην μακροσκελή ανάρτησή της σημείωσε ότι το έκανε επειδή δέχθηκε πολλά μηνύματα για αυτό το θέμα.

«Η ιστορία μου με τον Αλ ξεκίνησε πριν από 27 χρόνια», ανέφερε η ηθοποιός η οποία είναι μητέρα των 22χρονων διδύμων Ολίβια και Αντον σύμφωνα με την Dailymail.
Παρά τον χωρισμό τους, «συνεχίσαμε σταθερά το ταξίδι μας ως γονείς με ένα βαθύτερο είδος οικειότητας, ειλικρίνειας και αποδοχής από ότι θα επέτρεπε μια «παραδοσιακή» σχέση»».

Η Ντ’ ‘Αντζελο αποκάλυψε ότι έζησαν μαζί επτά χρόνια. Το 1996, «ήμασταν στο ίδιο αεροπλάνο πηγαίνοντας από το Λος Αντζελες στη Νέα Υόρκη. Μου είπε «έλα να κάτσεις δίπλα μου» και μέχρι να προσγειωθεί το αεροπλάνο, είχαν αρχίσει όλα.
«Την επόμενη χρονιά», συνέχισε η διάσημη ηθοποιός, «με κοίταξε στα μάτια και μου είπε: «Θέλω να γίνεις η μητέρα των παιδιών μου» και «παρόλο που είχα αποφύγει αυτόν τον ρόλο όσο ζούσα, ήμουν βαθιά ερωτευμένη και ήμουν 100% μέσα».

Αναλυτικά το κείμενο που έγραψε στην ανάρτησή της:

«Όταν ρώτησα τι θέλετε να δείτε στη σελίδα μου, το dm box μου γέμισε με ερωτήσεις σχετικά με τη σχέση μου με τον Αλ Πατσίνο.
Η ιστορία μου με τον Αλ ξεκίνησε πριν από 27 χρόνια, δύο καλλιτέχνες συναντήθηκαν, ερωτεύτηκαν. Ζήσαμε μαζί για επτά χρόνια, αποκτήσαμε δύο παιδιά, χωρίσαμε, αλλά συνεχίσαμε σταθερά το ταξίδι μας ως γονείς- και ήρθαμε να μοιραστούμε τη ζωή μας με ένα βαθύτερο είδος οικειότητας, ειλικρίνειας και αποδοχής από ό,τι θα επέτρεπε μια «παραδοσιακή» σχέση. (για εμάς τουλάχιστον)
Πάντα ήμασταν συνδεδεμένοι στο δημιουργικό επίπεδο – οι συζητήσεις μας για την υποκριτική, η αναζήτηση/ανάγκη για έκφραση – αυτή είναι μια συζήτηση που ξεκίνησε το ’96 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Είναι σίγουρα μια μοναδική σχέση, που περιλαμβάνει ένα μεγάλο εύρος / βάθος εμπειριών και συναισθημάτων, μια αληθινή φιλία.

Υπάρχουν άπειρα επίπεδα σε κάθε στενή σχέση – και για μένα, το Instagram δεν είναι το μέρος για να μπω σε λεπτομέρειες…..
Αλλά θέλω να βεβαιωθώ ότι ξέρετε ότι σας βλέπω και σας ακούω, οπότε αυτό το βίντεο είναι ένα μικρό γυμνό αστάρι ως απάντηση στις ερωτήσεις σας.
ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Επειδή η ιστορία μου με τον Αλ είναι μέρος της ιστορίας καταγωγής των παιδιών μας, ΦΥΣΙΚΑ πήρα την έγκρισή τους πριν την ανάρτηση!

Ο Al και ο Anton δεν ασχολούνται με τα social media, αλλά η κόρη μας Olivia! Δείτε την στο @olivia.pacino

P.s – το πανέμορφο (φυσικό!) κόκκινο κεφάλι σε μερικές φωτογραφίες είναι η Ιρλανδή χορεύτρια/η ανιψιά μου, Courtney D’Angelo @courtdangelo

Pps:
Επίσης στο οικογενειακό πλάνο, η Julie Pacino, η αγαπημένη μεγάλη αδελφή και αδερφή του Anton και της Olivia. Η Julie είναι εξαιρετική δημιουργός /φωτογράφος /σκηνοθέτης που μόλις πρόκειται να ξεκινήσει τα γυρίσματα / σκηνοθετεί τη μεγαλύτερη ταινία μεγάλου μήκους της μέχρι σήμερα (!), δείτε την εδώ: @juliepacino
»

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα