Search
Close this search box.

Οι τέσσερις συνδυασμοί του ζωδιακού που διατηρούν μακρόχρονες σχέσεις

Υπάρχουν τέσσερις συγκεκριμένοι συνδυασμοί του ζωδιακού κύκλου που είναι σχεσάκηδες. Έχουν την φιλοσοφία της σχέσης στο dna τους.

Ένας από τους τέλειους συνδυασμούς είναι ο Καρκίνος με τον Ιχθύ. Το νερό κυριαρχεί σε όλο του το μεγαλείο. Ο Καρκίνος αγκαλιάζει τις ανάγκες του Ιχθύ και ο Ιχθύς αναμονεί να ακούσει όλους τους προβληματισμούς το Καρκίνου σε καθημερινή βάση. Ο Ιχθύς αγαπάει και σέβεται τις επιθυμίες του Καρκίνου και δεν χρειάζεται να μιλάνε, με ένα βλέμμα έχει καταλάβει ο ένας τον άλλον. Ο Ιχθύς ισορροπεί τα αλλοπρόσαλλα ξεσπάσματα του Καρκίνου και τον κάνει να νιώθει χαρούμενος και γελαστός, γιατί ξέρει ότι κάποιος τον κατανοεί και συμπονάει μαζί του. Είναι ένας έξοχος συνδυασμός στο σεξ, ο ένας οδηγεί και άλλος ακολουθεί με προσμονή.

Ο Δίδυμος με τον Ζυγό είναι έναν εκρηκτικός συνδυασμός που καταφέρνει όμως να μένει πάντα μαζί. Έχουν πολύ καλή επικοινωνία και εκφράζουν και οι δύο τα συναισθήματά τους, δίνουν και παίρνουν ταυτόχρονα, χωρίς γκρίνια και μουρμούρα. Αγαπάνε και οι δύο την οικογένεια και ψάχνουν την ηρεμία και την ισορροπία. Βέβαια επειδή υπάρχει μεγάλο ταμπεραμέντο και έντονες προσωπικότητες υπάρχει μεγάλη τριβή, αλλά πάντα κάποιος κάνει πίσω, ώστε να προχωρήσει αρμονικά η σχέση. Άλλωστε ο γάμος είναι από νωρίς σοτ πλάνο τους, καθώς και νέο μέλος στην οικογένεια.

Όταν γνωρίζεις έναν Υδροχόο που είναι σε μεγάλη σχέση το πιο φυσιολογικό είναι ο σύντροφος να είναι Λέων. Δύο αρκετά εγωιστικά ζώδια, αλλά με επίγνωση του τι αξίζει ο κάθε ένας και ποιος υπερτερεί στη σχέση. Ο Υδροχόος αναζητά την λάμψη του Λέων και το καταφέρνει και του την κλέβει με αριστουργηματικό τρόπο. Από την πλευρά του ο Λέων το γνωρίζει, αλλά θεωρεί ότι την δωρίζει γιατί είναι μεγαλόκαρδος, με αυτόν τον τρόπο είναι και οι δύο ευχαριστημένοι. Το εγώ του Υδροχόου κεντρίζει τον Λέων, που ουσιαστικά τον ανταγωνίζεται, αλλά με αγάπη και στοργή. Ένας συνδυασμό που μπορεί να αποφέρει μία πολύ όμορφη οικογένεια με βάσεις και στόχους για το μέλλον.

Ο Σκορπιός και ο Αιγόκερως ταιριάζουν απόλυτα και δημιουργούν μεγάλη σχέση, γιατί πολύ απλά αγαπάνε και οι δύο την δουλειά τους και περνούν πολλές ώρες με αυτήν, χωρίς να ενοχλείται κανείς για αυτό. Πρώτος στόχος είναι η επιτυχία στην εργασία που θα φέρει χρήμα και δόξα, κάτι που εκτιμούν και οι δύο. Παίζουν ένα παιχνίδι εξουσίας που τους ενθουσιάζει και κρατά ζωντανή την σχέση τους. Το σεξ είναι έντονο και με συχνότητα, κάτι που αναζητούν και οι δύο.

Photo cover:pixabay.com/adamkontor/wedding

Διαβάστε επίσης:

Share: