Search
Close this search box.

Η χειμαρρώδης Τζέιν Φόντα αποκαλύπτει άγνωστα και «πιπεράτα» περιστατικά από τη ζωή της

«Έχω ιστορίες για σένα παιδί μου, δεν έχουμε χρόνο», είπε η 85χρονη Τζέιν Φόντα στον Andy Cohen στο επεισόδιο της Δευτέρας το βράδυ στο Watch What Happens Live, όπου ήταν καλεσμένη.
Η Τζέιν Φόντα θυμάται, μεταξύ άλλων, την εποχή που έκανε μια γυμνή βουτιά με τον Μάικλ Τζάκσον.

Ενώ στο Watch What Happens Live τη Δευτέρα βρέθηκε για να προωθήσει τη νέα της ταινία The Book Club: The Next Chapter με συμπρωταγωνίστριες την Candice Bergen και τη Mary Steenburgen, η Fonda έπαιξε το “Plead the Fifth” με παρουσιαστή Andy Cohen.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Cohen κάνει τρεις ερωτήσεις στους επισκέπτες.

Ενώ το παιχνίδι εξελίσσονταν, ο 54χρονος Κοέν, ζήτησε από τη Φόντα να ονομάσει «έναν άντρα στο Χόλιγουντ που προσπάθησε να σε “ρίξει” αλλά τον απέρριψες».
«Ο Γάλλος σκηνοθέτης Ρενέ Κλεμέν», απάντησε η Φόντα χωρίς να χάσει λεπτό.

«Ήταν “άτσαλο” πέσιμο;» ρώτησε ο Κοέν με ένα γέλιο.

“Λοιπόν, ήθελε να πάειστο κρεβάτι μαζί μου γιατί είπε ότι ο χαρακτήρας έπρεπε να έχει οργασμό στην ταινία και ότι έπρεπε να δει πώς ήταν οι οργασμοί μου. Το είπε στα γαλλικά και έκανα ότι δεν καταλάβαινα.” αποκάλυψε η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

Πρόσθεσε χαμογελώντας: «Έχω ιστορίες για σένα παιδί, δεν έχουμε χρόνο», καθώς ο Κοέν κούνησε το κεφάλι του με δυσπιστία.

Στη συνέχεια ο Φόντα έριξε τη βόμβα.

«Έχω δει τον Μάικλ Τζάκσον γυμνό», αποκάλυψε και ο Κοέν έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

«Εντάξει, ακούω», είπε, καθώς έγειρε πιο κοντά της. «Πού τον είδες γυμνό;»

«Λοιπόν, ήρθε και με επισκέφτηκε όταν κάναμε γυρίσματα στο On Golden Pond και είχα ένα μικρό εξοχικό ακριβώς πάνω στη λίμνη και ήταν μια όμορφη νύχτα με φεγγάρι», εξήγησε η Fonda.
«Και είπες να κάνουμε το skinny dip», πρότεινε ο Κοέν. “Όχι, έκανε!” Διόρθωσε η Φόντα.

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι επειδή ήξερε ότι θα πέθαινε νέος και θα μιλούσα για αυτόν που ήταν γυμνός», ενώ όλοι ξέσπασαν. «Ήταν αδύνατος!» αποκάλυψε εκείνη.

Ο Κοέν απάντησε: «Δεν πρόκειται να ρωτήσω κάτι άλλο για να σεβαστώ τον Μάικλ».

Η Φόντα μοιράστηκε πρόσφατα μια άλλη αξιομνημόνευτη στιγμή από τη ζωή της, όταν είδε τον πατέρα της Χένρι Φόντα να «σπάει και να κλαίει» για πρώτη φορά σε μια από τις τελευταίες τους στιγμές μαζί της πριν από το θάνατό του.
Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του Who’s Talking to Chris Wallace, η ηθοποιός περιέγραψε μια συναισθηματική στιγμή με τον πατέρα της (ο οποίος πέθανε το 1982 σε ηλικία 77 ετών) όταν ρωτήθηκε από τον οικοδεσπότη Chris Wallace εάν οι δυο τους έλυσαν τις διαφορές τους πριν από το θάνατο του Henry.

«Πριν πεθάνει, μπόρεσα να του πω ότι τον αγαπούσα και ότι τον συγχώρεσα για ό,τι συνέβη», μοιράστηκε η Τζέιν. “Και ελπίζω ότι θα με συγχωρούσε που δεν ήμουν καλύτερη κόρη. Πρέπει να του το πω αυτό.”

“Δεν είπε τίποτα. Όμως έκλαψε”, συνέχισε εκείνη. “Δεν το είχα ξαναδεί αυτό. Δεν είχα δει ποτέ τον πατέρα μου να σπάει και να κλαίει. Και εγώ — ήταν, ήταν δυνατό.”

Δείτε επίσης

Share: