Search
Close this search box.
Τζένιφερ Λόπεζ

Η Τζένιφερ Λόπεζ με σούπερ αποκαλυπτικό φόρεμα μετά τον χωρισμό της με τον Μπεν Άφλεκ

Η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά το πολύκροτο διαζύγιό της με τον Μπεν Άφλεκ και κατάφερε να στρέψει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Η JLO εμφανίσθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Unstoppable», στην οποία παραγωγός είναι ο Μπεν Άφλεκ. Και μπορεί ο Χολιγουντιανός σταρ να μην ήταν εκεί, όμως, η Τζένιφερ Λόπεζ φρόντισε να κάνει την πιο σέξι εμφάνιση των τελευταίων ετών, επιλέγοντας ένα σούπερ αποκαλυπτικό μεταλλικό φόρεμα!

Συγκεκριμένα, το φόρεμα που επέλεξε η 55χρονη σταρ, αποκάλυπτε τις καμπύλες και το στήθος της καθώς το πίσω και το μπροστινό του μέρος «συγκρατούνταν» από μεγάλους μαύρους φιόγκους. Μάλιστα, η Τζένιφερ Λόπεζ ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από την «καυτή» εμφάνισή της και τα σχόλια έδωσαν και πήραν.

Η Λόπεζ περπάτησε μόνη της στο κόκκινο χαλί – με τέτοια εμφάνιση άλλωστε δεν είχε ανάγκη κάποιον δίπλα της – ενώ στο Φεστιβάλ του Τορόντο για την πρεμιέρα βρέθηκε με την σύζυγό του, ο κολλητός του Μπεν Άφλεκ και συμπαραγωγός της ταινίας, Ματ Ντέιμον.

Διαβάστε επίσης

Share: