Search
Close this search box.

Tα τρία ζώδια που έχουν πολύ καλή μνήμη

Υπάρχουν τρία ζώδια που έχουν πολύ καλή μνήμη, πιο ισχυρή από τα υπόλοιπα ζώδια. Ο Ταύρος, ο Παρθένος και ο Αιγόκερως είναι ζώδια που δεν ξεχνούν σχεδόν τίποτα. Θυμούνται γεγονότα, ημερομηνίες και λεπτομέρειες που δεν μπορείς να φανταστείς.

Ταύρος

Ο Ταύρος έχει φωτογραφική μνήμη. Ότι δει, έστω και μία φορά, το καταγράφει ο εγκέφαλός του και παραμένει σαν πληροφορία για πάντα. Όταν διαβάσει ένα βιβλίο ή δει μία ταινία θα θυμάται τα πάντα με λεπτομέρειες. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι πολύ καλός μαθητής και κερδίζει στα περισσότερα παιχνίδια γνώσεων.

Παρθένος

Ο Παρθένος λόγο της τελειομανίας του, έχει πολύ δυνατή μνήμη. Θυμάται που τοποθετεί τα πάντα και με ποια σειρά. Η καλή του μνήμη τον βοηθάει να οργανώνει και να σχεδιάζει γενικότερα. Μπορεί να φτιάξει ένα καταπληκτικό σχέδιο σπιτιού μέχρι και ένα επαγγελματικό σχέδιο με απόλυτη ακρίβεια. Η εκτέλεση του σχεδίου του περιλαμβάνει προσωπική επίβλεψη.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως έχει ευλογηθεί με το ταλέντο της μνήμης. Θυμάται όλες τις λεπτομέρειες σε οτιδήποτε έχει καταγράψει η μνήμη του. Τον βοηθάει ότι ο χαρακτήρας του είναι απόλυτος και η μνήμη του είναι χαραγμένη πάνω σε αυτό. Είναι σίγουρος για ότι πει και ότι κάνει. Θυμάται κυρίως γεγονότα που τον αφορούν άμεσα, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Photo cover:pixabay.com/Gerd Altmann 

Διαβάστε επίσης:

Share: