Search
Close this search box.

Η Τζένιφερ Άνιστον «πετσοκόβει» τον αντιπρόεδρο του Τραμπ για τις «άτεκνες γυναίκες με γάτες»

Η Τζένιφερ Άνιστον έδωσε πληρωμένη απάντηση στον γερουσιαστή των Ρεπουμπλικάνων, Τζέιμς Ντέιβιντ Βανς (Τζέι Ντι) για μια δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν για τις γυναίκες που δεν έχουν αποκτήσει παιδί.

Ο 39χρονος γερουσιαστής, τον οποίο ο Ντόναλντ Τραμπ έχει επιλέξει ως τον αντιπρόεδρό του σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές, είχε υποστηρίξει το 2021 στο Fox News πως οι ΗΠΑ ελέγχονται από «άτεκνες κυρίες με γάτες που είναι δυστυχισμένες στη ζωή τους και … θέλουν να κάνουν και την υπόλοιπη χώρα δυστυχισμένη».

Τώρα, η Τζένιφερ Άνιστον βρήκε αυτή την δήλωση και μέσω Instagram, ως γυναίκα που δεν απέκτησε παιδιά, φρόντισε να… πετσοκόψει τον Βανς, γράφοντας: «Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό προέρχεται από έναν πιθανό αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών». Και συνέχισε γράφοντας: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι… Κύριε Βανς, προσεύχομαι η κόρη σας να είναι αρκετά τυχερή ώστε να αποκτήσει τα δικά της παιδιά μια μέρα. Ελπίζω να μην χρειαστεί να στραφεί στην εξωσωματική γονιμοποίηση ως δεύτερη επιλογή. Γιατί προσπαθείτε να της το στερήσετε κι αυτό».

Να υπενθυμίσουμε πως η ηθοποιός στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για τις προσπάθειές της να αποκτήσει παιδί. «Προσπαθούσα να μείνω έγκυος. Ήταν ένας δύσκολος δρόμος για μένα, ο δρόμος που γεννά μωρά. Όλα τα χρόνια και τα χρόνια και τα χρόνια εικασιών… Ήταν πραγματικά δύσκολο. Έκανα εξωσωματική γονιμοποίηση, έπινα κινέζικα τσάγια. Έκανα τα πάντα… » είχε εξομολογηθεί.

Διαβάστε επίσης

Share: