Search
Close this search box.

Τζόνι Ντεπ: Ερωτευμένος με 28χρονη Ρωσίδα καλλονή

Ο Τζόνι Ντεπ φαίνεται πως είναι ξανά ερωτευμένος και η γυναίκα που του έχει «κλέψει» την καρδιά είναι μόλις 28 ετών, δηλαδή 3 χρόνια μεγαλύτερη από την κόρη του ηθοποιού, Λίλι Ρόουζ.

Ο 61χρονος, όπως όλα δείχνουν, έχει προχωρήσει την ζωή του έχοντας στο πλευρό του μία ξανθιά καλλονή από τη Ρωσία. Συγκεκριμένα, ο νέος έρωτας του Τζόνι Ντεπ, είναι το μοντέλο Yulia Vlasova, με την οποία κάνουν παρέα από το 2021. Πηγές από το περιβάλλον του Ντεπ επιβεβαίωσαν ότι η σχέση είναι «περιστασιακή» και ότι το ζευγάρι συναντιέται «εδώ κι εκεί» τα τελευταία δύο χρόνια.

Οι τους, μάλιστα, εθεάθησαν να έχουν τρυφερές στιγμές, ενώ ταξίδευαν από το ελικοδρόμιο του Λονδίνου, σύμφωνα με την Daily Mail. Η εκρηκτική Vlasova ζει στην Πράγα, όπου διατηρεί στούντιο μακιγιάζ και κομμωτήριο. Εκεί, άλλωστε συνάντησε για πρώτη φορά τον ηθοποιό στο 55ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Κάρλοβι Βάρι τον Αύγουστο του 2021.

Οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση, ωστόσο η 28χρονη πρόσφατα είχε μοιραστεί στο Instagram, μία κοινή τους φωτογραφία, όπου ακουμπούσε τα χέρια της στο πόδι του Τζόνι Ντεπ. Σε ερωτήσεις, δε, των followers της στο Instagram σχετικά με τον ηθοποιό, είχε απαντήσει: «JD. Είναι ένας άνθρωπος που είναι απίστευτα ταλαντούχος και εμπνέει».

Σύμφωνα μάλιστα με την DailyMail, η Vlasova σπούδασε στην κορυφαία ακαδημία εκπαίδευσης διπλωματών και κατασκόπων της Μόσχας.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα