Search
Close this search box.

Μάθιου Πέρι: Τόσα χρήματα είχε στον λογαριασμό του όταν έφυγε από τη ζωή 

.

Σχεδόν εννέα μήνες μετά τον ξαφνικό θάνατο του Μάθιου Πέρι και στο φως της δημοσιότητας έρχονται συχνά πληροφορίες για εκείνον. Αυτή τη φορά, το φως της δημοσιότητας βλέπει η πληροφορία που έχει να κάνει με τα οικονομικά του Μάθιου Πέρι.

H Λίζα Φέργκιουσον, μία από τους διαχειριστές της περιουσίας του, κατέθεσε ένα έγγραφο όπου δείχνει ότι ο ηθοποιός είχε 1.596.914,47 δολάρια στον προσωπικό του τραπεζικό λογαριασμό, όταν έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Οκτώβριο στα 54 του χρόνια, από υπερβολική δόση κεταμίνης.

Πέρα όμως από τα χρήματα αυτά, η πλειοψηφία της περιουσίας του Μάθιου Πέρι είχε τοποθετηθεί σε ένα καταπίστευμα που φτάνει τα 120 εκατομμύρια δολάρια, όπου ως δικαιούχοι αναφέρονται ο πατέρας του, Τζον, η μητέρα του, Σουζάν Μόρισον, η ετεροθαλής αδελφή του, Κέιτλιν Μόρισον, και η πρώην φίλη του, Ρέιτσελ Νταν, με την οποία ήταν σε σχέση από το 2003 έως το 2005.

Ο Μάθιου Πέρι, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, έκανε μια διαθήκη το 2009, όπου επιθυμούσε να αφήσει «το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του» στο «Alvy Singer Living Trust» που δημιούργησε, το οποίο πήρε το όνομά του από τον χαρακτήρα του Γούντι Άλεν στο Άννι Χάλ το 1977.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα