Search
Close this search box.
Μύκονος
jimmy teoh/Pexels

Φυσικά και μπορείς να φας στη Μύκονο υγεινά, φθηνά και εξαιρετικά

.

Η παράδοση συναντάει τη γεύση! Αν είσαι στη Μύκονο και θέλεις να φας καλό ελληνικό, σπιτικό φαγητό η επιλογή είναι μονόδρομος…Oregano Cook & Grill!

Το  καλομαγειρεμένο φαγητό βασισμένο στις εκλεκτές ντόπιες πρώτες ύλες και με γνώμονα την παράδοση, την ποιότητα και τη γεύση, έχει το όνομα του Oregano Cook & Grill.

Βρίσκεται στον περιφερειακό δρόμο εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια και και έχει μετατραπεί στο διαχρονικό στέκι των… καλοφαγάδων, ντόπιων και τουριστών και ένα από τα λίγα μαγαζιά στη Μύκονο που σερβίρει αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Το Oregano Cook & Grill είναι μια σταθερή αξία στο γαστρονομικό χάρτη της Μυκόνου που τιμά και αναδεικνύει τόσο την τοπική κουζίνα και τις συνταγές της όσο και ευρύτερα την ελληνική κουζίνα. Στο Oregano Cook & Grill θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία επιλογών στο μενού με πιάτα που συνδυάζουν παλιές κλασικές συνταγές με νέες δημιουργικές πινελιές και που έχουν ως βάση τοπικά μυκονιάτικα προϊόντα. Αυτά τα διαλεχτά, φρέσκα υλικά μετουσιώνονται με μαεστρία και αγάπη σε πεντανόστιμα πιάτα ελληνικής παράδοσης. Highlight, τα εκλεκτά μαγειρευτά και τα καλοψημένα κρεατικά. 

Εκτός από τις γεύσεις όμως το Oregano Cook & Grill είναι μια αυθεντική ελληνική ταβέρνα με ότι ακόμα αυτό συνεπάγεται, ποιότητα, παράδοση αλλά και γνήσια ελληνική φιλοξενία.

Το φιλικό περιβάλλον, ο περιποιημένος, φωτεινός χώρος, η αποτελεσματική εξυπηρέτηση, ο σεβασμός και σίγουρα οι πολύ καλές τιμές έχουν κάνει το  Oregano Cook & Grill να ξεχωρίζει εδώ και χρόνια ως μια από τις καλύτερες ταβέρνες της Μυκόνου αλλά και η ιδανική λύση για υγιεινό take away.

Μπήκαμε και στα άδυτα της κουζίνας του Οregano και ρίξαμε μια ματι΄από κοντά στα ολόφρεσκα νόστιμα φαγητά που μας θυμίζουν σπίτι!

_cuva
_cuva
_cuva
Oregano Mykonos
_cuva

Καθημερινά 10:00 – 01:00

Περιφερειακή οδός, Ευαγγελιστράκι, Μύκονος
Delivery: 22890 27410, 22890 27450
Facebook: Oregano Restaurant, Mykonos
http://www.oregano-mykonos.com/

Δείτε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα