Search
Close this search box.

Το επάγγελμα που ταιριάζει σε κάθε ζώδιο

.

Κάθε ζώδιο αντιπροσωπεύει κάποιες κατηγορίες επαγγελμάτων. Ανάλογα με τον προσωπικό αστρολογικό χάρτη του κάθε ανθρώπου και τους συνδυασμούς που προκύπτουν, το κάθε ζώδιο καταλήγει στο τι θα σπουδάσει και τι δουλειά θα ακολουθήσει.

Ας δούμε το επάγγελμα που ταιριάζει σε κάθε ζώδιο.

Κριός

Ο Κριός αγαπάει τις δουλειές που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά, λογιστικά, μάρκετινγκ. Θα τον βρεις μέσα σε ένα μεγάλο γραφείο με τεράστια βιβλιοθήκη και ή θα διαβάζει συνέχεια ή θα κάνει έρευνα για να δει τι νέο έρχεται στο αντικείμενο τους.

Ταύρος

Ο Ταύρος αγαπάει τις τέχνες και πολλές φορές αν δεν είναι ο ίδιος ο καλλιτέχνης, θα ασχοληθεί με την πώληση και την προώθηση έργων τέχνης.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι γεννημένος ιδιοκτήτης. Θα επιλέξει να ανοίξει δική του επιχείρηση και να είναι το αφεντικό του εαυτού του. Ψάχνει επενδυτικές ευκαιρίες και μόλις βρει κάποια που μπορεί να τη διαχειριστεί ο ίδιος, γίνεται αφεντικό.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θα ακολουθήσει επαγγέλματα που έχουν ως αντικείμενο τα παιδιά. Συνήθως ασχολούνται με την παιδιατρική, ψυχική υγεία, διδασκαλία ή και με την φροντίδα ηλικιωμένων. Ακολουθούν επίσης και τον κλάδο της μαγειρικής.

Λέων

Ο Λέων είναι γεννημένος ηγέτης. Σίγουρα θα επιλέξει το αντικείμενο που αγαπάει ή και κάτι που θα του φέρουν οι συνθήκες της ζωής στο δρόμο του και θα γίνει διευθυντής με μεγάλη επιτυχία.

Παρθένος

Ο Παρθένος επειδή είναι πολύ της οργάνωσης είναι συνήθως ακριβοπληρωμένοι τεχνίτες σε σπάνια επαγγέλματα. Αγαπάνε την χειρωνακτική εργασία, αλλά προσβλέπουν σε υψηλό μισθό και δεν θέλουν έλεγχο.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι γεννημένος καλλιτέχνης και αν δεν το κάνει επάγγελμα, σίγουρα το αξιοποιεί ως χόμπι. Επίσης του ταιριάζει η επικοινωνία με τον κόσμο, είναι πολύ καλοί πωλητές.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός αγαπάει τα ιατρικά επαγγέλματα και ασχολούνται με όλα τα αντικείμενα της ιατρικής, από γιατρός μέχρι και πωλητής ιατρικών μηχανημάτων.

Τοξότης

Ο Τοξότης επιλέγει επαγγέλματα που περιέχουν ταξίδια. Θέλει να επικοινωνεί και να ταξιδεύει. Είναι έξοχος πωλητής και ομιλητής. Συνήθως τον έλκει ο τουρισμός.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ο πρόεδρος μίας επιτυχημένης επιχείρησης. Του αρέσει να κινεί και να ελέγχει τα νήματα από ψηλά και πάντα με επιτυχία.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος επειδή έχει τη σκέψη του μέλλοντος ασχολείται με ότι καινούργιο είναι να έρθει σε όλους τους τομείς. Μπορεί να ακούσεις τις λέξεις νανοτεχνολογία, βιοτεχνολογία, biotech και να μην καταλαβαίνεις τι είναι …. αλλά από πίσω είναι ένας Υδροχόος. Επίσης το ίδιο πάθος εκδηλώνουν για τις τέχνες.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς αγαπάει την αλήθεια και το δίκιο και ασχολείται με τον ακτιβισμό σε όλα τα επίπεδα. Επίσης φλερτάρει πολύ με την ψυχιατρική.

Photo cover:pixabay.com/Gerd Altmann 

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα