Search
Close this search box.
_cuva

Τα πιο διάσημα γυαλιά του κόσμου στη Μύκονο

.

Το κατάστημα λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια στα περίφημα Ματογιάννια και είναι από τα πρώτα που αναβάθμισαν αισθητικά το διάσημο κεντρικό Μυκονιάτικο σοκάκι.

Στο καλύτερο σημείο της Μυκόνου, στα Ματογιάννια βρίσκεται ο “ναός” των οπτικών. Πρόκειται για το Lunettes Mykonos, ένα κατάστημα που σε προκαλεί να εξερευνήσεις ο, τι καλύτερο υπάρχει από τις πιο διάσημες φίρμες γυαλιών σε όλο τον κόσμο.

Μετά την επιτυχία του πρώτου μαγαζιού, μόλις άνοιξε τις πόρτες του και το αδερφάκι του, στην άλλη άκρη της χώρας, στο σοκάκι της Μητροπόλεως δίπλα στη διάσημη Βενετιά της Μυκόνου.

_cuva

Το εσωτερικό του είναι φτιαγμένο σαν έκθεση έργων Τέχνης, με μια εκπληκτική οροφή-θόλο. Τα πιο τελευταία μοντέλα γυαλιών που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά, βρίσκονται εδώ. Ακόμα και συλλεκτικά κομμάτια. Και κυριολεκτικά, δεν ξέρεις ποιο να διαλέξεις.

_cuva

Οι κυριότερες εταιρίες που θα βρείτε στο Lunettes Mykonos είναι:

Dita,
Thom Browne
Christian Roth,

_cuva

Jacques Marie Mage.
Balmain,
Anna Karin Karlsson,

Gucci,
Mykita,
Dior,

Capote,
Garrett Leight,
Linda Farrow,

ALEM,
Eyevan,
Mr. Leight,

_cuva

Tom Ford,
Bottega,
Saint Laurent,

Moscot,
LGR.
9Five

Miu Miu
Prada
Oliver people

Dalia
Kuboraum
Cartier

Επίσης, στο εξωτερικό του μαγαζιού υπάρχει ένα παράθυρο θεματικό, όπου ανανεώνεται πολύ συχνά και απογειώνει την καλλιτεχνική προσέγγιση του κόσμου των γυαλιών.

Είναι φορές, κυρίως τις βραδινές ώρες που κυριολεκτικά γίνεται το αδιαχώρητο έξω από το Lunettes. Οι ξένοι φαν της Μυκόνου που έρχονται κάθε χρόνο, θεωρούν απαραίτητο το πέρασμα από το Lunettes και δεν φεύγουν – σίγουρα – μόνο με ένα ζευγάρι γυαλιά.

_cuva

info

Καταστήματα: Ματογιάννι Μύκονος – Μητροπόλεως Μύκονος
+30 2289077969
lunettes.gr
Instagram lunettesmykonos
mykonos@lunettes.gr

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα