Search
Close this search box.

Χάιντι Κλουμ: Πιο σέξι από ποτέ… Η αποκαλυπτική φωτογραφία από το Παρίσι

Η Χάιντι Κλουμ με μια (ακόμα) σούπερ σέξι και αποκαλυπτική εμφάνιση! Πόζαρε με ένα μαύρο, σούπερ μίνι φόρεμα ανοιχτό μέχρι τον αφαλό…

Η Χάιντι Κλουμ δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία και ενθουσίασε ακόμα μια φορά τους ακολούθους της. Βρίσκεται στο Παρίσι αυτές τις ημέρες, όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις της στα κοινωνικά δίκτυα.

Η Χάιντι Κλουμ ξέρει όσο καμία άλλη πως να κάνει χαμό στα social media. Το εντυπωσιακό μοντέλο και παρουσιάστρια συχνά μοιράζεται με τους εκατομμύρια θαυμαστές της στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή και καθημερινότητά της και συχνά με… πολύ σέξι διάθεση. Αυτή τη φορά με ένα άκρως αποκαλυπτκό φόρεμα που λίγες γυναίκες μπορούν να υποστηρίξουν, το 51χρονο μοντέλο πόζαρε μπροστά σε έναν καθρέπτη και δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Γερμανίδα καλλονή ανέβασε μια φωτογραφία το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιουνίου, όπου πόζαρε σε έναν καθρέφτη φορώντας ένα σούπερ μίνι, μαύρο φόρεμα με ουρά και τελείως ανοιχτό μπροστά αφήνοντας το μισό της στήθος ακάλυπτο. Το φόρεμα είχε συνδυάσει με μαύρα πέδιλα.

«Καληνύχτα Παρίσι», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης – Δείτε τη φωτογραφία:

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα