Search
Close this search box.

Τα πιο εντυπωσιακά σπίτια της Μυκόνου

Στη Μύκονο, πέρα από τις φυσικές ομορφιές, μπορείς να ανακαλύψεις και τα πιο ιδιαίτερα κι εντυπωσιακά σπίτια που “δένουν” απόλυτα με τον κοσμοπολίτικο αέρα του νησιού. Και σε αυτό έχει συμβάλει ο Φλώριος Ασημομύτης, ο οποίος ξεκινώντας το 2006 την πορεία του στο Real Estate, έμελλε να γράψει τη δική του ιστορία στο νησί της Μυκόνου.

Σήμερα, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα οργανωμένο real estate δίκτυο, σε Ελλάδα κι εξωτερικό και σε μέρη, όπως το Ντουμπάι, το Κατάρα, σε ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στις ΗΠΑ, καθιστώντας το όνομά του συνώνυμο της επιτυχίας.

Χωρίς back up, κληρονομιές και κυρίως χωρίς προηγούμενη εμπειρία, με σύμμαχο την όρεξη για δουλειά και την ηθική στις πράξεις που ολοκλήρωνε κάθε φορά, έφτασε να χτίσει τη FLORIOS GROUP, η οποία εκτός των άλλων στοχεύει στην πλέον μεγάλη του αγάπη που δεν είναι άλλη από την ανάπτυξη και κατασκευή project.

Διορατικός και οξυδερκής, με υψηλή αίσθηση της αισθητικής αλλά και με γνώση της αγοράς και της ζήτησης στον τόπο του, δημιουργεί με την ομάδα του μοναδικά project τα οποία συνήθως πουλάει πριν καν φτάσει στην κατασκευή.

Το κάθε ακίνητο είναι ξεχωριστά όμορφο, πολυτελές αλλά και πλήρως εναρμονισμένο με την μοναδικότητα του Μυκονιάτικου τοπίου και συμμορφωμένο με τις ισχύουσες πολεοδομικές διατάξεις. Βίλες υψηλών προδιαγραφών, άριστης κατασκευής, βρίσκονται σε εξαιρετικές τοποθεσίες με μαγευτική θέα.

Αδειοδοτημένα με σχέδια εμπνευσμένα από διάφορες καταβολές και εμπειρίες του δημιουργού τους κυρίου Ασημομύτη Φλώριου, βρίσκουν τον εκάστοτε ιδιοκτήτη πριν καν βγουν στην αγορά, αφού οι γνωριμίες και οι επαφές του ιδίου στοχεύουν πάντα «διάνα».

Με τα αλλεπάλληλα ταξίδια στο εξωτερικό, με τις προβολές των projects στα στοχευμένα σημεία τόσο του νησιού όσο και του εξωτερικού, το real estate έχει γίνει συνώνυμο του ονόματος Florios που πλέον σφραγίζει μόνο επιτυχημένες πράξεις.

Info

Florios Mykonos Villas
Tηλ. +30 22890 77038
Kιν.+30 694 5716650
mykonosvillasflorios.com
Fb mykonosvillasflorios

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα