Search
Close this search box.

Στην Ινδία, ένας «πελάτης» πέρασε 603 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων χωρίς να πληρώσει τίποτα

Ένας άντρας έμεινε από τον Μάιο του 2019 έως τον Ιανουάριο του 2021 σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στο Νέο Δελχί… χωρίς να πληρώσει ούτε δεκάρα! Η διοίκηση του ξενοδοχείου κατέληξε να ανακαλύψει το δοχείο με τα τριαντάφυλλα, ένα χρόνο μετά την αναχώρησή του.
Το να κεράσεις τον εαυτό σου μια δωρεάν εβδομάδα διακοπών σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων δεν είναι κακό έτσι δεν είναι; Φανταστείτε λοιπόν αυτό να το κάνετε για δύο χρόνια! Ένας Ινδός πρόσφερε επιπλέον στον εαυτό του την πολυτέλεια να μην πληρώσει για τις 603 διανυκτερεύσεις του σε ξενοδοχείο! Ένα ξενοδοχείο στο Νέο Δελχί, που αν και με υψηλή βαθμολογία το προσωπικό δεν ήταν και ιδιαίτερα… παρατηρητικό σύμφωνα με πληροφορίες της The Indian Express .

Για να το κάνει αυτό, ο Ankush Dutta έκλεισε μια πρώτη νύχτα στις 30 Μαΐου 2019 στο Roseate Hotel, ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων κοντά στο αεροδρόμιο της ινδικής πρωτεύουσας. Στη συνέχεια ο άνδρας έλαβε βοήθεια από υπαλλήλους για να κρύψει όλους τους απλήρωτους λογαριασμούς από τη διοίκηση. «Η ομάδα του ξενοδοχείου φέρεται να παραχάραξε, διέγραψε, πρόσθεσε και παραποίησε μεγάλο αριθμό δεδομένων στον λογαριασμό πελατών της και οι λογαριασμοί παραποιήθηκαν για να αποκρύψουν από τους ανωτέρους το πραγματικό ποσό των απλήρωτων λογαριασμών», εξηγεί αστυνομική αναφορά, όπως αποκαλύφθηκε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. .

Ο απατεώνας αγνοείται ακόμα
Χωρίς να έχει εντοπιστεί ποτέ, και με 52 διανυκτερεύσεις που χρεώθηκαν 0 ευρώ από τη ρεσεψιονίστ, ο Ankush Dutta μπόρεσε να συνεχίσει να μένει μέχρι τις 22 Ιανουαρίου 2021 για λογαριασμό που εκτιμάται σε σχεδόν 6 εκατομμύρια ρουπίες ή περισσότερα από 60.000 ευρώ .
«Σύμφωνα με τους κανονισμούς του ξενοδοχείου, εάν ένας επισκέπτης χρωστάει πάνω από 50.000 ρουπίες (550 ευρώ), το προσωπικό πρέπει να ενημερώσει αμέσως τους ανωτέρους του και να πιέσει για να πληρωθεί ο λογαριασμός. Αυτό δεν έγινε», αναφέρει η αστυνομία.
Η διοίκηση της επιχείρησης κατέληξε να πέσει στην εξαπάτηση κατά τύχη, κάνοντας απολογισμό των μητρώων της χρονιάς που πέρασε. Το ξενοδοχείο αποφάσισε να υποβάλει καταγγελία τον περασμένο μήνα κατά του εν λόγω άνδρα και του υπεύθυνου της ρεσεψιόν για εγκληματική οργάνωση. Η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και ο απατεώνας δεν έχει βρεθεί ακόμη.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα