Search
Close this search box.

Τα τρία σημάδια που αποδεικνύουν ότι η σχέση σου δεν έχει βάθος

.

Αν αναρωτιέστε αν η σχέση σου έχει βαλτώσει και δεν έχει μέλλον; Υπάρχουν τρία σημάδια που το αποδεικνύουν.

1. Νιώθεις άβολα και αδιάφορα όταν είστε μαζί

Όταν επιλέγεις να δεις τηλεόραση, παρά να ασχοληθείς με τον σύντροφό σου, είναι το πρώτο καμπανάκι που χτυπάει και σου λέει ότι το ενδιαφέρον σου έχει αρχίσει να χάνεται. Όταν βγαίνετε έξω και έχεις αρχίσει να κρυφοκοιτάς άλλους άντρες γύρω σου είναι το δεύτερο καμπανάκι. Όταν δίνεις παραγγελία στον σερβιτόρο μόνο για εσένα, χωρίς να ρωτήσεις τι θέλει ο σύντροφός σου είναι το τρίτο και τελευταίο καμπανάκι,

2. Ο χρόνος που περνάτε μαζί δεν είναι ποιοτικός

Όταν το ζευγάρι περνάει μαζί ποιοτικό χρόνο, τότε ο δεσμός γίνεται πιο δυνατός και ισχυροποιεί τα θεμέλια του. Είναι πρόθυμοι και οι δύο να δοκιμάσουν και να κάνουν πράγματα μαζί. Βιώνουν μαζί κοινά συναισθήματα και αυτό δένει ένα ζευγάρι. Κοινές εμπειρίες που χτίζουν το μέλλον. Μαθαίνει ο ένας τον άλλον καλύτερα. Όταν είστε μαζί αλλά δεν επικοινωνείτε τότε η σχέση δεν έχει βάθος.

3. Δεν συζητάτε τα προβλήματά σας και δεν μοιράζεστε τις σκέψεις σας

Οι ουσιαστικές σχέσεις πρέπει να μοιράζονται τα μυστικά τους και τις σκέψεις τους. Αυτό δείχνει ενδιαφέρον, συμπόνια και έρχονται πιο κοντά. Η άρνηση της συζήτησης οδηγεί σε μονοπάτια χωρισμού. Η εμπιστοσύνη εξατμίζεται και παίρνει το μέρος της η αδιαφορία.

Photo cover:pixabay.com/Inactive account – ID 3194556/couple

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα