Search
Close this search box.
_cuva

Μύκονος: Το beach bar restaurant που είναι πρώτο στην προτίμηση των επισκεπτών του νησιού

.

Το Solymar είναι το απόλυτο παράδειγμα για το πώς μπορεί να λειτουργήσει μία επιχείρηση στη Μύκονο, προσελκύοντας το καλύτερο κοινό και να είναι πρώτη στην προτίμηση των επισκεπτών του νησιού παρέχοντας μοναδικές και υψηλών απαιτήσεων υπηρεσίες, χωρίς καμία παρανομία, αυθαιρεσία και με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία του νησιού.

Όλα τα χρόνια, πρωταγωνιστεί στις επιλογές των επισκεπτών. Μία “όαση” Μυκονιάτικης γραφικότητας και ομορφιάς, στο Καλό Λιβάδι, μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, στη νοτιοανατολική ακτή του. Φέτος, έκανε μία ριζική ανακαίνιση στο χώρο του εστιατορίου ενώ πέρσι είχε κάνει σε ο,τι αφορά την παραλία του και τον περιβάλλοντα χώρο.

Το Solymar είναι παράδειγμα προς μίμηση, για το πώς θα έπρεπε να λειτουργούν οι επιχειρήσεις στο νησί. Οι ιδιοκτήτες του ( η οικογένεια Βατοπούλου και ο Δημήτρης Ιακωβίδης ) έχουν καταφέρει να προσελκύσουν υψηλού επιπέδου travellers απ’ όλο τον κόσμο!

Η παραλία είναι ένα μακρύ κομμάτι χρυσαφένιας γης που μοιάζει σα να έχει πέσει από τον παράδεισο και το Solymar η συνέχεια του…γι αυτό άλλωστε είναι τόσο δημοφιλής και αγαπημένος τόπος συνάντησης Ελλήνων και ξένων επισκεπτών. 

Σημείο αναφοράς για τη Μύκονο λοιπόν, το Solymar εδώ και 20 χρόνια, που πήρε το όνομά του από τις λέξεις “ήλιος και θάλασσα” έχει να κάνει με αυτό καθ΄αυτό το μυκονιάτικο καλοκαίρι: χαλαρή αλλά exclusive διάθεση, αυθεντική φιλοξενία, κομψότητα, διασκέδαση αλλά και classy. 

_cuva

Ο σκοπός… να πλημμυρίσουν οι αισθήσεις με όλα όσα έχει να προσφέρει, μια αξέχαστη all day εμπειρία! Ένα μοναδικό set up on the beach με σύγχρονο design σαν να έχει βγει από την ίδια την άμμο, το Solymar είναι ένα μέρος που συναντώνται και συμμετέχουν όλες οι αισθήσεις, είναι μια γιορτή του αυθεντικού μυκονιάτικου καλοκαιριού, είναι η ενσάρκωση του…

_cuva

Εδώ θα χαλαρώσετε κάτω από τον ήλιο, θα απολαύσετε το αεράκι  της θάλασσας, την ομορφιά του τοπίου και τα κύματα, θα βουτήξετε στα λαμπερά πεντακάθαρα νερά νιώθοντας την απεραντοσύνη της θάλασσας, θα θαυμάσετε την εκπληκτική θέα στο Αιγαίο μέχρι και στη γειτονική Νάξο και θα αφήσετε το μυαλό και τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν. 

_cuva

Κι όλα αυτά σε ένα άνετο περιβάλλον με lounge ατμόσφαιρα, φαρδιές ξαπλώστρες, άνετους καναπέδες, εξαιρετική μουσική, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, ευγένεια και διακριτικότητα που ολοκληρώνουν ιδανικά την εμπειρία και επιτρέπουν στους επισκέπτες να απολαύσουν την καθαρή ουσία του νησιού, το αυθεντικό καλοκαίρι της Μυκόνου. 

Τα ατού:

  • Άψογο σέρβις
  • Εξαιρετικά ευγενικό προσωπικό
  • Χαλαρή ατμόαφαιρα
_cuva

ART FOOD  BY SOLYMAR

Το upgraded μενού συνδυάζει τη γαστρονομική παράδοση των Κυκλάδων με τη δημιουργική σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα. 

_cuva

Στο casual chic εστιατόριο του Solymar θα απολαύσετε μια πραγματική γευστική εμπειρία με τα πιάτα του νέου μενού που δημιουργούνται με έμπνευση, πάθος και φρέσκες άριστης ποιότητας επιλεγμένες τοπικές πρώτες ύλες.

_cuva

BEACH BOUTIQUE

Η stylish beach boutique είναι πολύ ενημερωμένη και ολοκληρώνει ιδανικά την καλοκαιρινή εμπειρία. Μια συλλογή από elegant unique και στυλάτα designer items, από τσάντες παραλίας, μαγιό και αέρινα φορέματα, απίστευτες πολύχρωμες στέκες για τα μαλλιά, μέχρι light evening ρούχα και classy accessories, θα σας κάνουν να αισθάνεστε gypsy chic και άνετα ταυτόχρονα.  

_cuva
_cuva
_cuva

TIP
Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία massage από έμπειρους θεραπευτές και χαλαρώστε το σώμα, το μυαλό και την ψυχή σας και αφεθείτε στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού.

Καλό Λιβάδι, Τ. +30 22890 71745, Κιν. 6987488688, www.solymarmykonos.com Instagram: SolymarMykonos

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα