Search
Close this search box.

Ζεράρ Πικέ: Χαμογελαστός και χέρι – χέρι με τη σύντροφό του Κλάρα Τσία Μάρτι στο δρόμο

Επιστρέφοντας στο δικαστήριο για τη δίκη κατά τou παπαράτσι Jordi Martin, ο Ζεράρ Πικέ εμφανίστηκε με τη σύντροφό του Κλάρα Τσία Μάρτι στη Βαρκελώνη χθες, χέρι-χέρι και χαμογελώντας.

Η σχέση μεταξύ του Ζεράρ Πικέ και του Ζόρντι Μαρτίν ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο, όταν στις 7 Ιουνίου 2023, ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα υπέβαλε καταγγελία εναντίον του φωτογράφου. Εκείνη την ώρα, ο αθλητής και η νέα του κοπέλαΚλάρα Τσία Μάρτι προσπάθησαν να κρύψουν τη σχέση τους, αποφεύγοντας με κάποιο τρόπο την οργή της Shakira , πρώην του ποδοσφαιριστή.

Αναζητώντας την είδηση της χρονιάς, ο παπαράτσι Jordi Martin περίμενε τον Πικέ μπροστά από το σπίτι του στη Βαρκελώνη τον Νοέμβριο του 2022. Όταν το ζευγάρι βγήκε έξω, οι δύο εραστές φέρεται να προσπάθησαν να επιτεθούν στον φωτογράφο, με προσβολές και άσεμνες χειρονομίες. Αργότερα, ο αθλητής φέρεται να τον απείλησε απευθείας στο προσωπικό τηλέφωνο του φωτογράφου.

Ο τελευταίος δήλωσε έτσι ότι ήθελε να κινηθεί νομικά κατά του Πικέ και της Κλάρα Τσία Μάρτι. Σε απάντηση αυτής της ανακοίνωσης, ο Ζεράρ Πικέ πήγε να καταθέσει καταγγελία με τη σειρά του. Σε αυτό το πλαίσιο το ζευγάρι εμφανίστηκε ξανά ενώπιον του δικαστηρίου της Βαρκελώνης αυτή τη Δευτέρα 17 Ιουνίου.

Από τότε που η σχέση τους έγινε επίσημη τον Ιανουάριο του 2023 , οι δύο εραστές εμφανίζονται τακτικά μαζί μπροστά σε φωτογράφους . Χέρι-χέρι εθεάθησαν χθες το πρωί με χαμόγελα στα χείλη μπροστά στο ισπανικό γήπεδο.

Η σχέση του ζευγαριού με τον Τζόρντι Μάρτιν δεν έχει ακόμη τελειώσει. Ο Ζεράρ Πικέ έχει μιλήσει για αυτό το θέμα σε αρκετές συνεντεύξεις. Είπε ότι ήθελε να «προστατέψει την οικογένειά του» που επηρεάστηκε πολύ από αυτές τις ιστορίες απιστίας και τον χωρισμό του με τη Σακίρα.

Δείτε επίσης

Share: