Search
Close this search box.

Ο Γουίλ Σμιθ περιβάλλεται από την οικογένειά του για τη μεγάλη του κινηματογραφική επιστροφή

.

Για την κυκλοφορία της ταινίας «Bad Boys: Ride or Die», ο Γουίλ Σμιθ βρέθηκε στο Λος Άντζελες περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του και τους θαυμαστές του για τη μεγάλη του επιστροφή στη σκηνή των μέσων ενημέρωσης.

Μετά την ατυχή τελετή των Όσκαρ τον Μάρτιο του 2022, ο Γουίλ Σμιθ αποσύρθηκε από τη σκηνή των μέσων ενημέρωσης. Το χαστούκι στον Chris Rock έκανε αρκετούς απο τη βιομηχανία να τον εγκαταλείψουν εκείνη την εποχή, συμπεριλαμβανομένων των “Netflix”, “Sony”, “Apple +” κ.λπ.

Ο Αμερικανός ηθοποιός παραδέχτηκε επίσης στη συνέντευξή του στο «Daily Show» λίγους μήνες μετά τα Όσκαρ: «Αυτό το χαστούκι με έκανε να περάσω δύσκολους μήνες».
Αυτό το επεισόδιο τελικά είναι πλέον πίσω του, και ο Γουίλ Σμιθ επιστρέφει με το τέταρτο μέρος του έπους “Bad Boys” και φαίνεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Αυτή την Πέμπτη, 30 Μαΐου, βρέθηκε στο Λος Άντζελες για την πρεμιέρα της ταινίας, πλαισιωμένος από τη σύζυγό του, Jada Pinkett Smith καθώς και τα τρία παιδιά τους: Trey Smith (31 ετών), Jaden Smith (25 ετών) και Willow Smith (23 ετών)

Η οικογένεια Smith, πιο ενωμένη από ποτέ

Παντρεμένοι για σχεδόν 30 χρόνια, ο Will Smith και η Jada Pinkett Smith γνωρίστηκαν το 1994 στα γυρίσματα της σειράς «The Fresh Prince of Bel-Air», της σειράς στην αρχή της επιτυχίας του ηθοποιού. Εκείνη την εποχή, η Jada Pinkett ήταν μόλις 19 ετών και περνούσε από οντισιόν για να παίξει το ρόλο της φίλης του Will Smith στην οθόνη.

Τελικά, η νεαρή ηθοποιός δεν πήρε τον ρόλο αλλά ξεκίνησε μια φιλία μεταξύ των δύο ηθοποιών. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ο Will Smith θα χωρίσει από την πρώην σύζυγό του Sheree Zampino με την οποία μοιράζεται την επιμέλεια του γιου τους, του νεαρού Trey Smith. Ένα χρόνο αργότερα, το 1995, η Jada και ο Will ξεκίνησαν μια ρομαντική σχέση.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα