Search
Close this search box.
@youtube

Η περίεργη ιστορία των δίδυμων αδελφών που πεθάναν και… ξαναγεννήθηκαν!

Το ημερολόγιο έγραφε 5 Μαΐου του 1957, όταν στη μικρή πόλη Χέξαμ της Αγγλίας συνέβη ένα τρομερό αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Μία γυναίκα παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό της, τις δίδυμες αδελφές Jacqueline και Joanna Pollock και τον φίλο τους John, καθώς πήγαιναν στην εκκλησία. Λίγο αργότερα, η οδηγός συνελήφθη και διαπιστώθηκε πως οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών, ενώ σκόπιμα τραυμάτισε θανάσιμα τα τρία μικρά παιδιά, ως… εκδίκηση επειδή η ίδια είχε χάσει την επιμέλεια των δικών της παιδιών.

Η οδηγός κλείστηκε σε ψυχιατρικό ίδρυμα, όμως οι οικογένειες των παιδιών ζούσαν τον απόλυτη τραγωδία. Οι γονείς των 5χρονων δίδυμων κοριτσιών, John and Florence Pollock έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως δεν θα έπαιρναν ξανά στην αγκαλιά τους τα κοριτσάκια τους. Ή μήπως όχι;

Η γέννηση των νέων δίδυμων κοριτσιών

Η οικογένεια των κοριτσιών ήταν βαθιά θρησκευόμενη και παρά το γεγονός ότι ήταν Καθολικοί, ο πατέρας, πίστευε πάντα ότι τα δύο κοριτσάκια τους θα επέστρεφαν στο σπίτι τους. Η σύζυγός του θεωρούσε παρανοϊκές τις θεωρίες τους περί μετενσάρκωσης. Λίγους μήνες μετά την τραγωδία, η Florence Pollock έμεινε έγκυος και ο σύζυγός της ήταν πεπεισμένος πως αυτός θα ήταν ο τρόπος που θα επέστρεφαν στη ζωή τα κορίτσια τους… θα γεννιόντουσαν ξανά.

Η εμμονή του σε αυτή τη θεωρία, έφτασε το ζευγάρι ακόμη και στα πρόθυρα του διαζυγίου. Στην οικογένεια δεν υπήρχε ιστορικό δίδυμων κυήσεων, ενώ ο γυναικολόγος – μιας και δεν είχε εξελιχθεί η τεχνολογία – είχε προβλέψει πως η Florence κυοφορούσε μόνο ένα έμβρυο. Ωστόσο, την ημέρα του τοκετού, τους περίμενε η μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του: η μητέρα γέννησε δίδυμα κοριτσάκια, κόντρα σε όλες τις πιθανότητες.

Τα νεογέννητα κορίτσια πήραν τα ονόματα, Gillian και Jennifer, ενώ με τον καιρό οι δυο γονείς άρχισαν να παρατηρούν διάφορα παράξενα πράγματα. Τα νέα δίδυμα κορίτσια της οικογένειας Pollock, έμοιαζαν εμφανισιακά με τις νεκρές αδελφές τους, ενώ υπήρχαν και άλλα πράγματα σχεδόν ανατριχιαστικά: η Jennifer είχε μια χαρακτηριστική λευκή γραμμή στο μέτωπό της, ακριβώς στο ίδιο σημείο που είχε η Jacqueline μια ουλή. Είχε επίσης το ίδιο σημάδι από τη γέννα, που είχε και η Jacqueline.

Οι παράξενες συμπτώσεις

Ο John και η Florence Pollock, όσο πέρναγε ο χρόνος, πίστευαν ολοένα και πιο έντονα ότι η Jennifer και η Gillian, ήταν στην πραγματικότητα η Jacqueline και η Joanna, που επέστρεψαν με κάποιον τρόπο στη ζωή, στα σώματα δυο άλλων κοριτσιών. Κι όσο τα δίδυμα κορίτσια μεγάλωναν, όλο και περισσότερα πράγματα επιβεβαίωναν τη θεωρία των γονιών.

Η οικογένεια με τη γέννηση των διδύμων, μετακόμισε στο Γουάιτλι Μπέι κι επέστρεψαν στο Χέξαμ όταν τα δίδυμα ήταν πλέον τεσσάρων ετών. Παρά το γεγονός ότι δεν είχαν ζήσει εκεί, τα κορίτσια αναγνώριζαν μέρη και χαρακτηριστικά σημεία της περιοχής, τα οποία δεν θα μπορούσαν να γνωρίζουν. Αντιθέτως ήταν μέρη στα οποία πήγαιναν οι νεκρές τους αδελφές, όπως για παράδειγμα το σχολείο τους.

Οι δίδυμες Pollock έκαναν και άλλα παράξενα πράγματα: έδιναν στις κούκλες και τα λούτρινα ζωάκια ακριβώς τα ίδια ονόματα που τους είχαν δώσει στο παρελθόν οι αδελφές τους, τους άρεσαν τα ίδια φαγητά, είχαν τις ίδιες συνήθειες. Ενώ ξύπναγαν μέσα στη νύχτα από φρικτούς εφιάλτες, καθώς έβλεπαν ένα αυτοκίνητο να τις χτυπάει. Επίσης, είχαν έναν ανεξήγητο φόβο για τα αυτοκίνητα και κάθε φορά που έβλεπαν ένα να περνάει στον δρόμο, έκαναν την κίνηση να προστατευτούν.

Το ακόμη πιο παράξενο, είναι πως όλα αυτά, εξαφανίστηκαν όταν τα κορίτσια έγιναν 5 ετών, η ηλικία που οι νεκρές αδελφές τους έχασαν τη ζωή τους. Σαν όλες οι αναμνήσεις από την «προηγούμενη ζωή τους» να εξαφανίστηκαν μέσα σε μια στιγμή. Κανείς δεν μπόρεσε να εξηγήσει τι είχε συμβεί πραγματικά. Όταν η ιστορία των δίδυμων αδελφών έγινε γνωστή, κάποιοι επέμεναν πως πρόκειται για “μετενσάρκωση”, άλλοι είπαν πως ήταν απλά η ανάγκη των γονιών να “ζωντανέψουν” τα νεκρά τους κορίτσια, γι’ αυτό κι έβλεπαν όλες αυτές τις ομοιότητες και συμπτώσεις.

Πηγή: mamamia.com.au

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα