Search
Close this search box.

Τζακ Νίκολσον: Ο γυναικάς του Χόλιγουντ με τις χιλιάδες ερωτικές συντρόφους, σήμερα ζει απομονωμένος

Ο Τζακ Νίκολσον είναι ο ζωντανός μύθος του Χόλιγουντ, τόσο υποκριτικά, όσο και για την ιδιωτική του ζωή. Εξάλλου, η περίπτωσή του είναι μοναδική και η ζωή του θα μπορούσε άνετα να αποτελέσει κινηματογραφικό σενάριο, αφού τα έχει όλα.

Επαγγελματική καταξίωση, φήμη, χρήμα, δόξα, έντονη ερωτική ζωή, στα όρια του αστικού μύθου, αλλά και μία οικογενειακή ιστορία που έχει μείνει στο Χόλιγουντ, ως ένα από τα «σκοτεινά μυστικά». Κι αυτό διότι ο Τζακ Νίκολσον ως ενήλικας έμαθε ότι η γυναίκα που γνώρισε ως αδελφή του ήταν στην πραγματικότητα η ίδια η μητέρα του.

Αλλά αυτή δεν είναι η μόνη ιστορία γύρω από τη ζωή του Τζακ Νίκολσον. Μέχρι και σήμερα που ο Χολιγουντιανός σταρ έχει επιλέξει να ζει απομονωμένος, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τον κυνηγά ο μύθος του γυναικά, σύμφωνα με τον οποίο από το κρεβάτι του έχουν περάσει χιλιάδες γυναίκες!

Συγκεκριμένα, λέγεται πως έχει συνευρεθεί ερωτικά με περισσότερες από 2.000 γυναίκες. Ο ίδιος δεν μπήκε ποτέ στη διαδικασία να επιβεβαιώσει τον αστικό μύθο – έστω – να τον διαψεύσει, διατηρώντας έτσι μέχρι και σήμερα το μυστήριο.

Παρά το γεγονός ότι έκανε σχέση με πολλές γυναίκες παντρεύτηκε μόνο μία φορά, το πολύ μακρινό 1962 με τη Σάντρα Νάιτ, με τον γάμο τους να διαλύεται το 1968. Η μεγαλύτερη σχέση του ήταν με την Αντζέλικα Χιούστον – κράτησε 17 χρόνια – και όπως παραδέχτηκε ο ίδιος πριν λίγα χρόνια, ήταν τελικά και ο μεγάλος έρωτας της ζωής του.

Το τελευταίο ρομάντζο που δεν πρόλαβε να ζήσει

Το 2015, ο Τζακ Νίκολσον ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την ενεργό δράση. Οι φήμες τότε είχαν φουντώσει πως βρισκόταν στο αρχικό στάδιο της άνοιας. Ο ίδιος δεν επιβεβαίωσε, ούτε και διέψευσε όσα λέγονταν για την υγεία του. Όμως, είχε δηλώσει δημοσίως μετανιωμένος που δεν κατάφερε να στεριώσει σε μια σχέση και να βρει μια σύντροφο ζωής. Ήλπιζε, όμως, τότε να ζήσει τον τελευταίο μεγάλο έρωτα.

«Θα μου άρεσε πολύ ένα τελευταίο ρομάντζο, αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος πως θα συμβεί. Το μόνο που δεν μπορώ να αρνηθώ είναι ότι γερνάω», είχε πει.

Ο Τζακ Νίκολσον τα τελευταία χρόνια ζει απομονωμένος στην έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς και οι εμφανίσεις του είναι εξαιρετικά σπάνιες και αυτές στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την μεγάλη του αγάπη, τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Οι γυναίκες του Τζακ Νίκολσον

Μοντέλα, ηθοποιοί, τραγουδίστριες έχουν περάσει από την αγκαλιά και το κρεβάτι του ηθοποιού. Σχέσεις σοβαρές, έρωτες που “ξεφούσκωσαν” αμέσως, περιπέτειες, απιστίες. Η ερωτική του ζωή έχει πολλά κεφάλαια.

Η Σάντρα Νάιτ είναι η μοναδική γυναίκα με την οποία παντρεύτηκε, ενώ απέκτησαν μία κόρη, την Τζένιφερ. «Είχαμε έναν ωραίο γάμο. Έβλεπα όμως ότι θα γινόταν μεγάλος σταρ και θα είχε πολλούς πειρασμούς κι εγώ δεν μπορούσα να ακολουθήσω σε αυτό το δρόμο», έχει δηλώσει η ίδια για τον χωρισμό τους το 1968. Και δεν έπεσε έξω.

Στα γυρίσματα της ταινίας «Carnal Knowledge» το 1971, η Κάντις Μπέργκεν φαίνεται πως δεν κατάφερε να αντισταθεί στη γοητεία του. Οι ίδιοι δεν μίλησαν ποτέ για τη φημολογούμενη σχέση τους, όμως παρέμειναν καλοί φίλοι.

Για ένα μικρό διάστημα ο Νίκολσον έβγαινε με την τραγουδίστρια των «Mamas and Papas», Μισέλ Φίλιπς, αλλά κοιμόταν με ένα σφυρί κάτω από το μαξιλάρι του γιατί φοβόταν ότι θα του επιτεθεί ο πρώην της, ο Ντένις Χόπερ. Στα τέλη της δεκαετίας του ’70, η «Γυναικάρα με τα κόκκινα», η Κέλι Λε Μπροκ, έπεσε στην αγκαλιά του, ενώ το 1977 ο ηθοποιός είχε ένα σύντομο ειδύλλιο με το «κορίτσι» του Τζέιμς Μποντ, την Τζιλ Σεντ Τζον.

Με το μοντέλο Γουίνι Χόλμαν δεν τον ενώνουν απλά οι αναμνήσεις από τη σύντομη σχέση τους, αλλά και η κόρη που απέκτησαν, Χάνι. Μία σχέση που άντεξε αρκετά- για τα δεδομένα του- ήταν και εκείνη με την ηθοποιό Λάρα Φλιν Μπόιλ, που ξεκίνησε λίγο μετά από το 2000, αλλά εν τέλει έληξε άδοξα.

Η θυελλώδης σχέση με την Αντζέλικα Χιούστον

Ο Τζακ Νίκολσον σε μία εξομολόγηση καρδιάς, παραδέχτηκε ότι η Αντζέλικα Χιούστον είναι το πιο σημαντικό κεφάλαιο της ζωής του, αλλά και η μεγαλύτερη σχέση που έκανε ποτέ. Γνωρίστηκαν το 1973 σε πάρτι στο σπίτι του, στο Λος Αντζελες και λέγεται ότι εκείνος την ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Ο θυελλώδης έρωτάς τους κράτησε ως το 1989, παρότι εκείνος την είχε απατήσει αμέτρητες φορές.

Οι γυναίκες τον φλέρταραν μπροστά στα μάτια της κι εκείνος ανταπέδιδε. Η ζήλια και η κτητικότητα που νιώθουν και οι δύο δημιουργούν ένα τοξικό κλίμα. Η Χιούστον αποφασίζει να τον χωρίσει το 1975. Ξεκινάει σχέση με τον Ράιαν Ο Νιλ, αλλά ο βίαιος χαρακτήρας του την κάνει να επιστρέψει στον Τζακ Νίκολσον. Μένουν μαζί μέχρι το 1989.

Στο βιβλίο της “Watch me: A memoir”, η Χιούστον μιλάει με λεπτομέρειες για τη σχέση τους, όπου παραδέχεται πως ήταν πολύ ερωτευμένη μαζί του και πως εκείνος ράγισε την καρδιά της με τις επαναλαμβανόμενες απιστίες του. “Αν είχες τα κότσια θα με παντρευόσουν”, του είχε πει κάποτε για να πάρει την κυνική απάντηση του Νίκολσον: “Να σε παντρευτώ; Αστειεύεσαι;”.

Μετά από αυτή την απόρριψη, έκλαιγε για τρεις μέρες μέχρι να συνέλθει όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο της. Ωστόσο, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν όταν ο Τζακ Νίκολσον της αποκάλυψε ότι είχε αφήσει έγκυο την ηθοποιό Ρεμπέκα Μπρουσάρντ, με την οποία απέκτησε τελικά δύο παιδιά μαζί της, την Λορίν και τον Ρέι.

Ο Τζακ Νίκολσον γεννήθηκε σαν σήμερα το 1937

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα