Search
Close this search box.

Τζέφ Μπέζος: Έδωσε 90 εκατομμύρια δολάρια για μια υπερπολυτελή βίλα στο Μαϊάμι

Ο Τζέφ Μπέζος έδωσε 90 εκατομμύρια δολάρια για το κτήμα Billionaire Bunker.
Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου απέκτησε ένα τρίτο ακίνητο στο επίλεκτο νησί Indian Creek του Μαϊάμι για το εκπληκτικό ποσό των 90 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο ιδρυτής της Amazon αγόρασε την έπαυλη δίπλα στον ωκεανό στην πολυσύχναστη γειτονιά, με το παρατσούκλι «Billionaire Bunker», σε μια συναλλαγή εκτός αγοράς, ανέφερε το Bloomberg .

Το αρχοντικό σε στιλ θερέτρου διαθέτει μια αυλή με θέα στον αστραφτερό ωκεανό με πολλούς περιποιημένους κήπους, έναν μεγάλο δρόμο ιδανικό για τα πολλά πολυτελή αυτοκίνητα του δισεκατομμυριούχου και μια όμορφη πισίνα και ξενώνα.

Δίπλα διαθέτει ήδη ακίνητο ο Τομ Μπρέιντι, ο πρώην σύζυγος της Ζιζέλ, ο οποίος είναι μόνο ένας από τους A-listers που ήδη ζουν στην πολυπόθητη περιοχή.


Οι εμπειρογνώμονες είπαν στην The Post ότι ο Μπέζος σκοπεύει να ζήσει στο σπίτι ολοκληρώνοντας την κατεδάφιση των δύο άλλων νησιωτικών κατοικιών του.

Ο Μπέζος αγόρασε το νέο του σπίτι σε υπερβολικά υψηλή τιμή, με τα αρχεία που έλαβε η The Post να δείχνουν ότι τελευταία πουλήθηκε για μόλις 2,5 εκατομμύρια δολάρια το 1998.

Το διογκωμένο τέλος σηματοδοτεί πόσο επιθυμητή έχει γίνει η περιοχή

Ωστόσο, πηγές που γνωρίζουν ισχυρίστηκαν ότι η κίνηση του Μπέζος να αγοράσει ένα ακόμη ακίνητο στο αποκλειστικό νησί των 300 στρεμμάτων με μόλις 41 κατοικίες, θα μπορούσε να στριμώξει ορισμένους από τους γείτονές του με λάθος τρόπο.
«Αυτό είναι το πιο hot σημείο στη χώρα αυτή τη στιγμή. Αν υπάρχει κάτι που θέλουν οι πλούσιες ελίτ, αυτό είναι ένα κομμάτι αποκλειστικότητας», είπε στην The Post πηγή ακινήτων που γνωρίζει την περιοχή.
«Τα ακίνητα στο νησί είναι ήδη σπάνια, επομένως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Μπέζος που κάνει συμφωνίες εκτός αγοράς θα εξοργίσει μερικούς που κοιτάζουν τα σπίτια εκεί».

Το Indian Creek φιλοξενεί ήδη αρκετούς A-listers, συμπεριλαμβανομένων των Tom Brady , Carl Icahn και Jared Kushner και Ivanka Trump .

Ο τιτάνας της τεχνολογίας αγόρασε προηγουμένως τις άλλες δύο γειτονικές κατοικίες του Indian Creek για 147 εκατομμύρια δολάρια.
Ο Μπέζος έχει πολλά άλλα πολυτελή ακίνητα εκτός της Πολιτείας Sunshine, συμπεριλαμβανομένων κατοικιών στην Ουάσιγκτον, Μάουι και μιας έπαυλης στο Μπέβερλι Χιλς που απέκτησε για 165 εκατομμύρια δολάρια το 2020.

Αγόρασε επίσης ένα μεγάλο γιοτ 500 εκατομμυρίων δολαρίων που έχει ταξιδέψει μαζί με την αρραβωνιαστικιά Lauren Sánchez σε πολλές περιπτώσεις.

Ο Μπέζος έθεσε την ερώτηση με ένα δαχτυλίδι 20 καρατίων που εκτιμάται ότι αξίζει 2,5 εκατομμύρια δολάρια ενώ βρισκόταν στο πολυτελές πλοίο τον Μάιο του 2023 κατά τη διάρκεια του ρομαντικού ταξιδιού του ζευγαριού στη Νότια Γαλλία για το Φεστιβάλ των Καννών.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα