Search
Close this search box.

Ο Σεμπάστιαν Σταν ως Ντόναλντ Τραμπ

Στον διαγωνισμό για την 77η διοργάνωση του Φεστιβάλ των Καννών, η τελευταία ταινία του Αλί Αμπάσι «The Apprentice» έχει ως πρωταγωνιστή στον ρόλο του Ντόναλντ Τραμπ, το Σεμπάστιαν Σταν. Οι πρώτες εικόνες της μεταμόρφωσής του αποκαλύφθηκαν…

Το «The Apprentice» θα ανταγωνιστεί άλλες 18 ταινίες για το Φεστιβάλ των Καννών του 2024 που ασχολείται με την άνοδο του πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ, την πρώιμη καριέρα του και τη σχέση του με τον εισαγγελέα της Νέας Υόρκης, Ρόι Κον.

Ο σκηνοθέτης Ali Abbasi περιγράφει την ταινία ως «μια ιστορία μέντορα-προστάτη που τεκμηριώνει την αρχή μιας αμερικανικής δυναστείας και αντιμετωπίζει θέματα όπως η εξουσία, η διαφθορά και η εξαπάτηση».
Για να παίξει το ρόλο του νεαρού Ντόναλντ Τραμπ, επιλέχθηκε ο ηθοποιός Σεμπάστιαν Σταν. Συνηθισμένος σε δραστικές αλλαγές στην εμφάνιση , ο διερμηνέας του “Winter Soldier” Bucky Barnes στη Marvel πρέπει να πλησιάσει τα φυσικά χαρακτηριστικά του πρώην προέδρου με κάποιες αλλαγές τουλάχιστον… αξιοσημείωτες.

Μια επιβλητική περούκα, μια πορτοκαλί χροιά και κοστούμια σε κάθε σκηνή. Οι πρώτες εικόνες της μεταμόρφωσής του αποκαλύφθηκαν…

Οι πρώην Avengers θα πρωταγωνιστήσουν στο πλευρό του Jeremy Strong στον ρόλο του εισαγγελέα. Σίγουρα συνηθισμένος στο “Roy”, ο ηθοποιός του Succession δεν θα πρέπει να δυσκολεύεται να μπει στο πετσί του χαρακτήρα του. Για τον ρόλο της Ιβάνα Τραμπ, της πρώτης συζύγου του Ντόναλντ, επιμελείται η Βουλγάρα ηθοποιός Μαρία Μπακάλοβα.
Το πρώτο μέρος των γυρισμάτων έλαβε χώρα τον Νοέμβριο του 2023, και ολοκληρώθηκε μόλις δύο μήνες αργότερα, τον Ιανουάριο του 2024. Στο μεταξύ, ο ηθοποιός Μάρτιν Ντόνοβαν εντάχθηκε στο καστ για να υποδυθεί τον Φρεντ Τραμπ.

Οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν την πρώτη προβολή της ταινίας κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ των Καννών όπου θα διαγωνιστεί το «The Apprentice».

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα