Search
Close this search box.

Η Ντέμι Μουρ με διάφανο φόρεμα σε έκθεση του οίκου Dolce & Gabbana στο Μιλάνο

Το Σάββατο 6 Απριλίου 2024, ο οίκος Dolce & Gabbana εγκαινίασε μια έκθεση στο Palazzo Reale, στο Μιλάνο, μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Εγκαίνια που δεν έχασαν οι σταρ, από την Ντέμι Μουρ μέχρι τη Ναόμι Κάμπελ και τη Έλεν Μίρεν.
Από την Κυριακή 7 Απριλίου έως την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024, οι πιο όμορφες δημιουργίες και τα παρασκήνια των Dolce & Gabbana θα αποκαλυφθούν στο Palazzo Reale, το βασιλικό παλάτι του Μιλάνου ακριβώς δίπλα στο διάσημο Milan Duomo. Μια πρωτιά για τον ιταλικό οίκο που γιορτάζει τα 40 του χρόνια.

Το Σάββατο λίγοι τυχεροί μπόρεσαν να ανακαλύψουν την έκθεση με τίτλο «Dal cuore alle mani» («Από την καρδιά στα χέρια») την παραμονή της έναρξης της κατά τη διάρκεια της βραδιάς των εγκαινίων στο Μιλάνο. Και ο ενδυματολογικός κώδικας ήταν εμφανώς ασπρόμαυρος.

Πομπή αστέρων στα εγκαίνια των Dolce & Gabbana
Παρόλο την παρέλαση διασήμων τα βλέμματα τράβηξε η Ντέμι Μουρ. Πρωταγωνίστρια της βραδιάς αναμφίβολα, η Μουε προκάλεσε αίσθηση με μαύρα εσώρουχα κάτω από ένα εντελώς διάφανο φόρεμα με παγιέτες που επέλεξε για την περίσταση. Αρκετά καλή επιλογή για να λάμπει κάτω από τα φλας των φωτογράφων.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα