Search
Close this search box.

Η Ντέμι Μουρ στο πλευρό του Μπρους Γουίλις για τα 69α γενέθλιά του – Η συγκινητική φωτογραφία

Η Ντέμι Μουρ και ο Μπρους Γουίλις παρέμειναν πολύ καλοί φίλοι όλα αυτά τα χρόνια. Με τις τρεις κόρες του, το πρώην ζευγάρι εξακολουθεί να αποτελεί μια πολύ δεμένη οικογένεια, ειδικά μετά την ανακοίνωση της ασθένειας του Μπρους Γουίλις.

Χωρισμένοι περισσότερα από 20 χρόνια, η Ντέμι Μουρ επέλεξε να παραμείνει φίλη του Μπρους Γουίλις και στα καλά και στα άσχημα και τώρα συμπαραστέκεται στον πρώην σύζυγό της όπως και τις τρεις κόρες που μοιράζονται: Rumer Glenn (35 ετών), Scout LaRue (32 ετών) και Tallulah Belle (30 ετών).

Την Τρίτη 19 Μαρτίου, ο Μπρους Γουίλις γιόρτασε τα 69α γενέθλιά του. Ένα γεγονός που απαθανάτισε η Ντέμι Μουρ στον λογαριασμό της στο Instagram, την ευκαιρία να θυμηθεί τη σχέση και τον αλληλοσεβασμό τους. Στις φωτογραφίες εμφανίζεται η μικρή Λου, η κόρη τους Ρούμερ, αλλά και ο Μπρους Γουίλις και η πρώην σύζυγός του, πιασμένοι χέρι χέρι. Μια σπάνια επίδειξη της ιδιαίτερης σχέσης τους, η ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Χρόνια πολλά BW! Σας αγαπάμε και σας είμαστε τόσο ευγνώμονες. »

Ένα πολύ δυνατό μήνυμα αγάπης, που επανέλαβαν οι τρεις κόρες τους στα αντίστοιχα προφίλ τους στο Instagram. Ο καθένας με τη σειρά του μοιράζεται ένα γλυκό μήνυμα γενεθλίων. Ο Γουίλις έχει επίσης δύο ακόμη κόρες τη Mabel Ray (2012) και τη Evelyne Penn (2014), που μοιράζεται με την σύζυγό του Emma Heming.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα