Search
Close this search box.

Λίλυ Άλεν: Οι κόρες της «κατέστρεψαν εντελώς» την καριέρα της

Η Λίλι Άλεν είπε ότι το να έχει παιδιά «κατέστρεψε» την καριέρα της. Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι επέλεξε να τους δώσει προτεραιότητα έναντι της δουλειάς της.

Η Λίλι Άλεν αντάλλαξε τα τρελά βράδια της στο Λονδίνο για να απολαύσει τις δύο κόρες της. Η 38χρονη τραγουδίστρια είπε στο Radio Times Podcast ότι η απόκτηση παιδιών «κατέστρεψε εντελώς» την καριέρα της, λέγοντας ότι επέλεξε να τα δώσει προτεραιότητα σε σχέση με τη δουλειά της. «Δεν μπορείς να τα έχεις όλα», παραδέχτηκε.

Η τραγουδίστρια πιστεύει ότι οι γυναίκες πρέπει να επιλέξουν αν θέλουν να δώσουν προτεραιότητα στα παιδιά τους ή στην καριέρα τους, λέγοντας ότι επέλεξε το πρώτο. «Τα παιδιά μου κατέστρεψαν την καριέρα μου. Τα αγαπώ και με ολοκληρώνουν, αλλά όσον αφορά τη φήμη, το έχουν καταστρέψει τελείως.» Και πρόσθεσε: «Με ενοχλεί όταν οι άνθρωποι λένε ότι μπορείς να τα έχεις όλα γιατί, ειλικρινά, είναι αδύνατο. Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν την καριέρα τους από τα παιδιά τους και αυτό είναι προνόμιό τους. Οι γονείς μου έλειπαν αρκετά όταν μεγάλωνα και νιώθω ότι αυτό άφησε κάποιες άσχημες ουλές.»

Η Λίλυ Άλεν έχει δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Sam Cooper: την Ethel Mary (12) και τη Marnie Rose (10). Τώρα ζει στη Νέα Υόρκη με τις κόρες της και τον νέο της σύζυγο, Ντέιβιντ Χάρμπορ, τον οποίο παντρεύτηκε το 2020. Ο σταρ του «Stranger Things» παραδέχτηκε ότι γνώρισε την τραγουδίστρια μέσω της Raya , μιας εφαρμογής που προορίζεται αποκλειστικά για διασημότητες. «Ήμουν μόνος στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της «Μαύρης Χήρας», είχα μερικές συναντήσεις… Και ναι, άρχισα να επικοινωνώ με μηνύματα μαζί της, ήταν στην Ιταλία εκείνη την εποχή» θυμάται κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο « GQ”

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα