Search
Close this search box.

Άσλεϊ Παρκ: Η πρωταγωνίστρια του “Emily in Paris” εξομολογείται ότι έφτασε κοντά στο θάνατο

Η Άσλεϊ Παρκ δημοσίευσε φωτογραφίες από τη νοσηλεία της στο Instagram. Η ηθοποιός της σειράς «Emily in Paris» εξομολογήθηκε ότι κόντεψε να πεθάνει.

Τώρα το ξεπέρασε αλλά ήταν ακόμα σε κίνδυνο πριν από λίγες μέρες. Η σταρ του “Emily in Paris” Άσλεϊ Παρκ αποκάλυψε στον λογαριασμό της στο Instagram στους 2,9 εκατομμύρια ακολούθους της ότι ήταν εξαιρετικά “ευγνώμων” που ήταν ζωντανή.

«Κατά τη διάρκεια των εορτών του Δεκεμβρίου, αυτό που ξεκίνησε ως αμυγδαλίτιδα εξελίχθηκε σε κρίσιμο σηπτικό σοκ, το οποίο μόλυνε και επηρέασε αρκετά από τα όργανά μου. Είμαι ευγνώμων που η υγεία μου έχει βελτιωθεί, παρά τα όσα μας είπαν αρχικά», έγραψε η τραγουδίστρια του «Mon Soleil».

Η νεαρή γυναίκα, που αποκαλύφθηκε χάρη στον ρόλο της ως Mindy Chen στη σειρά του Netflix, ευχαρίστησε τον φίλο της Paul Forman «που ήταν άνευ όρων παρών στο πλευρό [της]». Το ζευγάρι ήταν σε ένα ταξίδι στις Μαλδίβες όταν η Παρκ αρρώστησε. Φαίνεται ότι στη συνέχεια νοσηλεύτηκε στο Ντουμπάι.

«Δεν μπορώ να δω αυτές τις φωτογραφίες χωρίς να κλάψω»
«Γαλήνεψες τους φόβους μου και με οδήγησες με ασθενοφόρα, τρία άγνωστα νοσοκομεία, μια εβδομάδα στην εντατική, αμέτρητες εξετάσεις και ενέσεις, βασανιστικό πόνο και τόση σύγχυση όσο ήμασταν μόνοι στο νοσοκομείο. Άλλο ένα τέλος του κόσμου, μακριά από αυτά που γνωρίζουμε», γράφει σε κάποιο σημείο στην ανάρτησή της.

Μια σειρά από φωτογραφίες της ηθοποιού στο κρεβάτι του νοσοκομείου ολοκληρώνει τη δημοσίευσή της. Αυτές οι συγκλονιστικές εικόνες δεν άργησαν να κάνουν τους φίλους της να αντιδράσουν, ιδιαίτερα τη Λίλι Κόλινς, που υποδύθηκε την Έμιλι Κούπερ.

«Δεν μπορώ να δω αυτές τις φωτογραφίες χωρίς να κλάψω. Σε αγαπώ αδερφή και είμαι για πάντα ευγνώμων που είσαι καλύτερα και για την απίστευτα τεράστια καρδιά του Paul που ήταν εκεί σε κάθε βήμα της διαδρομής. Ανυπομονώ να σας αγκαλιάσω και τους δύο», έγραψε.

«Γλυκιά μου, είμαι τόσο ευγνώμων που είσαι καλά, αλλά προσευχήσου να είσαι ακόμα καλύτερα», σχολίασε η Selena Gomez ενώ ο Glen Powell είπε ότι «λυπάται» που διάβασε αυτό: «Σου στέλνω αγάπη και δύναμη. » Η Donatella Versace, η Paris Hilton, η Philippine Leroy Beaulieu, η Gemma Chan και η Alexandra Daddario εξέφρασαν επίσης με σχόλια την υποστήριξή τους.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα