Ο Αλ Πατσίνο και η σύντροφος του Νουρ Αλφαλάχ, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μόλις τρεις μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού τους, το οποίο γεννήθηκε τον Ιούνιο ενώ οι δυο τους ήταν μαζί από τον Απρίλιο του 2022.

Μάλιστα, τότε η 29χρονη υπέβαλε αίτηση για την πλήρη φυσική επιμέλεια του βρέφους, προσθέτοντας ότι επιθυμεί ο 83χρονος ηθοποιός να έχει το δικαίωμα επίσκεψης , σύμφωνα με δημοσιεύματα στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Όπως φαίνεται όμως τώρα το θέμα αυτό διευθετήθηκε στο δικαστήριο. Το ζευγάρι επιδιώκει να ξεκαθαρίσει το καθεστώς επιμέλειας του μικρού Roman ενώ η διατροφή που πρέπει να καταβάλει ο διάσημος ηθοποιός ορίστηκε από το δικαστήριο και ανέρχεται στις… τουλάχιστον 30.000 δολάρια το μήνα!

Αυτό το αστρονομικό ποσό καλείται να πληρώνει ο 83χρονος Αλ Πατσίνο, στην 29χρονη πρώην σύντροφό του Νουρ Αλφάλα, ως διατροφή για τον πέντε μηνών γιο τους.

Πέραν αυτού του ποσού, δικαστήριο στο Λος Άντζελες επέβαλε στον σταρ να πληρώσει επίσης προκαταβολικά 110.000 δολάρια πριν συνεχίσει τις μηνιαίες πληρωμές, εκ των οποίων τα 13.000 δολάρια είναι για μια νυχτερινή νοσοκόμα, και το ποσό των 15.000 για την εκπαίδευση του μικρού Ρόμαν.

Όπως αναφέρει το PageSix, ο δικαστής αποφάσισε ότι θα έχουν από κοινού την επιμέλεια ενώ η μητέρα του θα έχει την κύρια φυσική κηδεμονία.

Ο σταρ του Χόλιγουντ, έγινε τον Ιούνιο πατέρας για τέταρτη φορά Η σχέση του ζευγαριού έγινε δημόσια γνωστή την περασμένη άνοιξη, αλλά το ζευγάρι φαίνεται ότι ήταν φίλοι για αρκετό καιρό πριν από αυτό, σύμφωνα με τους ανθρώπους του φιλικού τους περιβάλλοντος που μίλησαν στο Page Six.
Τον Μάιο του 2023, αποκαλύφθηκε ότι η Αλφάλα ήταν οκτώ μηνών έγκυος, και σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ οι δυο τους δεν περίμεναν να γίνει αυτό αλλά ούτε και το σχεδίαζαν. Μάλιστα, λίγο καιρό μετά τη γέννηση του γιου τους, η Αλφάλα κατέθεσε αίτηση για την επιμέλεια του γιου τους παρότι ακόμη ήταν μαζί.

Δείτε επίσης