Ο Αλ Πατσίνο και η σύντροφος του Νουρ Αλφαλάχ, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μόλις τρεις μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού τους, το οποίο γεννήθηκε τον Ιούνιο ενώ οι δυο τους ήταν μαζί από τον Απρίλιο του 2022.

Μάλιστα, τότε η 29χρονη υπέβαλε αίτηση για την πλήρη φυσική επιμέλεια του βρέφους, προσθέτοντας ότι επιθυμεί ο 83χρονος ηθοποιός να έχει το δικαίωμα επίσκεψης , σύμφωνα με δημοσιεύματα στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Όπως φαίνεται τώρα είναι κοντά σε συμφωνία όσον αφορά το θέμα αυτό. Το ζευγάρι επιδιώκει να ξεκαθαρίσει το καθεστώς επιμέλειας και τη διατροφή του μικρού Roman.

Σύμφωνα με το PEOPLE, και τα νομικά έγγραφα που επικαλείται, ο 83χρονος Αλ Πατσίνα και η 29χρονη Αλφαλάχ παραιτήθηκαν από το δικαίωμα να αμφισβητήσουν τις γονικές τους σχέσεις. Ο καθένας από τους δύο αναγνώρισε ότι είναι γονέας του 4 μηνών γιου τους. Άλλα έγγραφα που έχει επίσης στην κατοχή του το PEOPLE δείχνουν ότι ο διάσημος ηθοποιός συμφώνησε με την πρώην σύντροφό του όσον αφορά στην επιμέλεια του γιου τους, τη διατροφή και τα νομικά έξοδα. Μάλιστα, ζήτησαν από τον δικαστή να εκδώσει απόφαση σχετικά με τη συμφωνία που κατέθεσαν.

Δείτε επίσης