Search
Close this search box.

Τζίτζι Χαντίντ: Ξεπέρασε τον Ντι Κάπριο – Με ποιον φίλο του και διάσημο ηθοποιό βγαίνει τώρα

Παρελθόν αποτελεί για τη Τζίτζι Χαντίντ, όπως φαίνεται, το ειδύλλιο με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και όχι μόνο αυτό αλλά το διάσημο μοντέλο το πήγε ένα βήμα παραπέρα και φαίνεται πως βγαίνει με τον φίλο του διάσημου ηθοποιού έτερο χολιγουντιανό σταρ και πάλι αρκετά μεγαλύτερό της, τον Μπράντλεϊ Κούπερ. Η φήμη κυκλοφόρησε έντονα μετά τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας των δυο τους στη Νέα Υόρκη.

Τον Φεβρουάριο, η Τζίτζι Χαντίντ και ο Λεονάρντο Ντικάπριο έδωσαν τέλος στο πολυσυζητημένο ειδύλλιό τους και έχουν προχωρήσει παρακάτω. Στον Ντι Κάπριο εξακολουθούν να “χρεώνονται” διάφορες σχέσεις ενώ τώρα φημολογείται πως η Χαντίντ δοκιμάζει ξανά την τ΄χη της με χολιγουντιανό αστέρα. Αυτή τη φορά τον γοητευτικό Μπράντλεϊ Κούπερ.

Οι φήμες οργίασαν μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν που έδειχναν τους δύο τους μετά από δείπνο στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το 28χρονο μοντέλο και ο κατά 20 χρόνια μεγαλύτερός της ηθοποιός, απόλαυσαν μαζί ένα δείπνο στη Νέα Υόρκη. Χωρίς άλλες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το τι και αν συμβαίνει κάτι ανάμεσά τους, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης περιέγραψαν το ραντεβού αυτό ως μία «μεγάλη έκπληξη» καθώς δίνουν έμφαση ότι ο Κούπερ συνδέεται με στενή φιλία με τον Ντι Κάπριο. Οι δυο ηθοποιοί γνωρίζονται περισσότερα από 20 χρόνια και έχουν γίνει καλοί φίλοι.

Δείτε επίσης

Share: