Search
Close this search box.

Ο Κέβιν Κόστνερ και η Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ θα προχωρήσουν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό για το διαζύγιο

.

Ο Κέβιν Κόστνερ και η πρώην σύζυγός του Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ λύνουν το διαζύγιό τους εξωδικαστικά.
Η διαδικασία διαζυγίου ξεκίνησε τον Μάιο και έχει προσελκύσει πρωτοσέλιδα καθώς οι λεπτομέρειες του φαινομενικά δύσκολου χωρισμού διαδραματίστηκαν στο δικαστήριο.
Ο ηθοποιός Κέβιν Κόστνερ και η εν διαστάσει σύζυγός του, Κριστίν Μπάουμγκάρτνερ, διευθέτησαν το διαζύγιό τους όπως έγινε γνωστό, μετά από μήνες πρωτοσέλιδων σχετικά με τον φαινομενικά δύσκολο χωρισμό.

«Ο Κέβιν και η Κριστίν Κόστνερ κατέληξαν σε μια φιλική και αμοιβαία συμφωνία για την επίλυση όλων των ζητημάτων που σχετίζονται με τις διαδικασίες διαζυγίου τους», ανέφεραν οι δυο τους σε κοινή δήλωση.

Η Μπαουμγκάρτνερ ανέφερε «ασυμβίβαστες διαφορές» στην κατάθεση διαζυγίου της την 1η Μαΐου για να τερματίσει τον σχεδόν 18χρονο γάμο τους. Το ζευγάρι απέκτησε μαζί τρία παιδιά, όλα ανήλικα.

Ο χωρισμός τράβηξε την προσοχή μετά από μια δικαστική κατάθεση από τον Κόστνερ να δηλώνει ότι ο Μπαουμγκάρτνερ αρνήθηκε να φύγει από το σπίτι τους στην Carpinteria της Καλιφόρνια, κοντά στη Santa Barbara, παρά τα επανειλημμένα αιτήματά του να φύγει. Η κατάθεση ανέφερε ότι δεν θα μετακομίσει μέχρι να συμφωνήσει «σε διάφορες οικονομικές απαιτήσεις».

Ο ηθοποιός του «Yellowstone» έχει προγαμιαίο συμβόλαιο με την Μπαουμγκάρτνερ που περιλαμβάνει συμφωνία πληρωμής 30.000 δολαρίων το μήνα για την υποστήριξη των παιδιών και φέρεται να προσφέρθηκε να πληρώσει ένα επιπλέον ποσό για να τη βοηθήσει με τα έξοδα μετακόμισης.
Η Μπάουμγκάρτνερ είπε σε ξεχωριστές καταθέσεις ότι ο Κόστνερ της επιτέθηκε δημόσια σε μια προσπάθεια να την αναγκάσει να φύγει από το σπίτι.

Ένας δικαστής αποφάσισε ότι η Μπάουμγκάρτνερ θα έπρεπε να αποχωρήσει μέχρι τα τέλη Ιουλίου, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς της ότι ο Κόστνερ προσπαθούσε άδικα να την διώξει.

Οι λεπτομέρειες του διακανονισμού του διαζυγίου δεν είναι ακόμα γνωστές με λεπτομέρειες.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα